top of page

Kaymakamdan 7 köye ziyaret

“Çeşme şehidin tuttuğu takımın rengine boyandı”

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, sorunları yerinde tespit etmek için köy ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Yüce, Akçaköy, Çiftlikköy, Davutlu, Karamusul, Kayabeyli, Seyitler ve Yenibedir köylerini ziyaret ederek bilgi aldı. Kaymakam Yüce ve beraberindekiler Çiftlikköy Şehidi Hasan Yeşilçimen’in baba ocağında bulunan çeşmeyi, tuttuğu takımın rengine boyadı.

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, sorunları yerinde tespit etmek için köy ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Yüce, Akçaköy, Çiftlikköy, Davutlu, Karamusul, Kayabeyli, Seyitler ve Yenibedir köylerini ziyaret ederek muhtarlardan bilgi aldı.

Kaymakam Yüce’ye İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Sinan Kırımlı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abuzer Sağdıç’ta eşlik ederek vatandaşların sorunlarını dinleyip, not aldı.

Kaymakam Yüce, geçtiğimiz hafta da Eskibedir, Müsellim, Ovacık, Oklalı, Düğüncübaşı, Alacaoğlu ve Çengelli köylerini ziyaret etmişti.

ÇEŞME ŞEHİDİN TUTTUĞU TAKIMIN RENGİNE BOYANDI

Çiftlikköy şehidi Hasan Yeşilçimen’in baba ocağında bulunan çeşme Kaymakam Salih Yüce, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sinan Kırımlı ile Köy Muhtarı Osman Güzel ve şehit Hasan Yeşilçimen’in ailesi tarafından tuttuğu takımın rengine boyandı.

237 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page