top of page

Kayan; “Buzları eriteceğim”

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Türabi Kayan, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Lüleburgaz’ın sorunlarını bildiğini belirten Kayan; “Ankara ve Lüleburgaz arasında ki buzları eriteceğim. Kollarımı sıvadım, ben hazırım, sizden görev bekliyorum” diye konuştu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Lüleburgaz Belediye Başkanı aday adayı olan Türabi Kayan, sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

“Kollarımı sıvadım, ben hazırım” diyen Kayan, Lüleburgaz’ın sorunlarını bildiğini ve gerekli çözümleri üreteceğini söyledi.

“ANKARA VE LÜLEBURGAZ ARASINDAKİ BUZLARI ERİTECEĞİM”

Kayan; “Üniversite yıllarım ve askerlik yıllarımın dışında bütün zamanımı Lüleburgaz’da geçirdim. CHP Lüleburgaz Belediye Başkanlığı aday adayı başvurumu yaptım. Sizin yanınızda, sizin içinizde, sizden biriyim. Lüleburgaz’ın sorunlarını biliyorum. Çöp sorunu, trafik sorunu, dere sorunu, çevre yolu sorunu Lüleburgaz’ın en büyük sorunu olarak gözüküyor. Mesleki bilgim, siyasi tecrübem ile Ankara’yı da arkamıza alarak Lüleburgaz’ın tüm sorunlarını en kısa zamanda çözeceğiz. İl genel meclisimizin benden istedikleri ne varsa yaptım. Bunların içinde; Ceylanköy Köprüsü, Turgutbey Köprüsü, Yeşilpınar Köprüsü, Alacaoğlu Ergene Köprüsü, Vize’de 500 dekar asgari arazi üzerinde kömür santrali kuracaklardı vazgeçirdim. Bu sokakların, bu meydanların komşularımın mutlu oldukları, mutsuz oldukları konuları da çok iyi biliyorum. Ankara ve Lüleburgaz arasında ki buzları eriteceğim. Sorunlar çözülecek. Hayatım boyunca mücadele ettiğim gibi Kırklareli ve çevre ilçelerimize yaptıklarımızı artık belediye başkanı olarak, belediye hizmetlerinden yüksek derecede faydalanan değişen ve gelişen Lüleburgaz’ı gelecek nesillere hep birlikte aktaracağız. Kollarımı sıvadım, ben hazırım, sizden görev bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page