top of page

Karamusul’a aday!

“Söz verdiğim zaman yerine getirmeden bırakmam”

Lüleburgaz’ın Karamusul Köyü’nde yaşayan Altan Kırım, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde muhtar adaylığını açıkladı. Kırım, göreve gelmesi halinde ilk önceliğinin köyün sorunlarını çözüme kavuşturmak olduğunu ve gençlerinde köyde daha rahat yaşamalarını sağlamak olduğunu söyledi.


Lüleburgaz’ın Karamusul Köyü’nde yaşayan Altan Kırım, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde muhtar adaylığını açıkladı.

Kırım, göreve gelmesi halinde ilk önceliğinin köyün sorunlarını çözüme kavuşturmak olduğunu ve gençlerinde köyde daha rahat yaşamalarını sağlamak olduğunu söyledi.

“SÖZ VERDİĞİM ZAMAN YERİNE GETİRMEDEN BIRAKMAM”

Kırım; “Köy halkımız ile beraber ortak şekilde köyün ihtiyaçlarına göre hareket etmek istiyoruz. İlk başta köy meydanının düzenlenmesi, piknik alanlarının oluşturulması, yolların özellikle tarla yollarını düzenlenmesi, gençlerimize futbol, basketbol, hentbol alanlarında geliştirici çalışmalar yapacağız, düğün salonunun gerekli düzenleme ve temizlik çalışmaları, mezarlığın düzenlenmesi gibi köyümüzün yararına olabilecek plan ve projeleri hayata geçireceğiz. Buna örnek olarak barajın piknik ve mesire alanı olarak düzenlenmesi, baraj yolların düzeltilmesi, köyümüzün giriş çıkış tabelalarının düzeltilmesi gibi çalışmalarımız olacaktır. Sorunlarımız için ilgili kurum ve kuruluşlar ile koordineli çalışıp en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Kaymakamlığa, belediyeye, il özel idaresine bildirerek gerekli yardım ve destekleri isteyeceğiz. Ben söz verdiğim zaman yerine getirmeden bırakmam en önemli özelliğim budur. Sadece ben ve azalarım değil, halkımızın sorunlarını beraber ortaklaşa çözeceğiz. Her türlü güncel sorunları gidermeye çalışacağız. Karşılaşabileceğimiz sorunları çözerken yardımlaşmayı öne çıkarmayı planlıyoruz. Sadece ben değil, biz diyerek hareket edeceğiz. Değerli köy halkımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

Kırım’ın aza listesinde ise sırası ile: Tayfun Doğrular, Mehmet Sereyim, Çağlayan Şahin, Mustafa Uçar, Burak Çökmez, Mustafa Onat, Murat Karaçor, Hazım Tunca yer alıyor.

52 yaşında olan Altan Kırım, doğduğundan beridir Karamusul Köyü’nde yaşıyor. Evli ve 3 çocuk babası olan Kırım, hayvancılıkta uğraşmakta.

334 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page