top of page

Kalp krizi bir can daha aldı!


Lüleburgaz’da yaşayan, Kırklareli Cam Sanayii Paşabahçe Fabrikası emeklisi 63 yaşındaki Faik Serdal, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, herhangi bir sağlık problemi bulunmayan Serdal, gece evine gittikten bir süre sonra rahatsızlandı. Gece saatlerinde kalp krizi geçiren Serdal, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Serdal’ın vefatı ailesi ve yakınlarının yanı sıra sevenlerini de yasa boğdu. Merhumun, eski futbolcu ve Ahmetbey Güvenspor Teknik Direktörü Eser Serdal’ın babası olduğu öğrenildi.

Faik Serdal’ın cenazesi, dün (14 Ağustos Cuma) ikindi namazının ardından Alacaoğlu Köyü’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Alacaoğlu Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

bottom of page