top of page

Kadın Muhtarlar Dayanışması

Lüleburgaz’da geçtiğimiz aylarda Hürriyet Mahallesi Muhtarlığı görevine başlayan Kader Güven, yeni yaşına anlamlı bir ziyaretle girdi. Güven’i doğum gününde, kendi gibi muhtar olan dostları yalnız bırakmadı.

Kocasinan Mahallesi Muhtarı Esra Birol, Yeni Mahalle Muhtarı Tuğçe Gören ve Sevgi Mahallesi Muhtarı Nilüfer Karabacak, Güven’i muhtarlık ofisinde ziyaret ederek doğum gününü kutladı.

Ziyaretin kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Güven, duygularını şu sözlerle ifade etti:“Yeni yaş demek tazelenmek demektir. Çok daha güzel işler için kendimi hazırlıyorum. Arkadaşlarımın doğum günümü bilip ziyaretime gelmesi benim için sürpriz oldu, çok da hoşuma gitti. Bu güzel birlik ve beraberlik bize güç veriyor ve çalışmalarımıza da elbet yansıyor. Benim için anlamı çok büyük. Teşekkür ediyorum kendilerine.

 

bottom of page