top of page

Kadro Yap, Efsanevi Hediyelerin Sahibi Sen Ol!


Kadro kurulma aşaması futbol en keyifli aşamalarından bir tanesi. Taraftarlar takımlarına dahil edilebilecek yüzlerce oyuncu arasından en uygun olanları seçip onun transfer olduğu günün hayalini kuruyorlar. Tabi ki her zaman hayal edilen kadrolar kurulamıyor. Ancak artık bu hayallerinizi gerçekleştirmeniz için size muhteşem bir fırsat sunulmakta. Petrol Ofisi Sosyal Lig ile birlikte siz de kendi kadronu kurup muhteşem bir rekabetin içerisinde yer alabilirsiniz.

TFF Süper Lig futbolcularının arasından yapılacak olan seçimlerle kurulan kadrolar futbolcuların gerçek maç istatistiklerine göre puanlanıyor ve en yüksek puanı alan oyuncular hayal bile edilmesi zor olan hediyeler kazanıyor. Kadro yap becerisine sonuna kadar güveniyorsanız hiç vakit kaybetmeden siz de bu harika oyunu mobil cihazınıza indirin ve oynamaya başlayın. Futbol dünyasının merkezinde oynana bu oyundan muhteşem bir keyif alacağınızı garanti ediyoruz.

Zamanınızı Çalmayan Kadro Yap Oyununu Deneme Vakti

Oyun oynarken yaşanılan en büyük problemlerden bir tanesi oyunların çok fazla zamanımızı çalıyor olması. Tabi ki hepimiz bu oyunları zevk almak için oynuyoruz. Ancak online oyunlarda başarıya giden yol oyunu çok fazla oynamaktan geçiyor ve bu durum da bizim ciddi anlamda zamanımızı çalışıyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig’de bu olumsuz durumdan bahsetmek imkansız. Çünkü oyuna üyelikten oyunu oynama aşamasına kadar hiçbir kısımda geniş bir zaman ayırmanız şart değil.

Oyun içerisinde kendi kadronu yap aşamasına geldiğinizde tek yapmanız gereken kadronuzda yer alacak futbolcuları seçmek. Dilerseniz 11 adet futbolcu seçip, teknik direktörünüzü belirleyip haftayı tamamlayabilirsiniz. İsterseniz yedek futbolcuları seçme şansınız da bulunuyor ancak oyun bunu şart koşmamakta. Bu işlemlerin tamamı dakikalar içerisinde tamamlandığı için sizin zamanınızı almayan, bunun yanında muhteşem hediyeler sunan bu oyunu oynayabilirsiniz.

Google Hesabı ve Apple ID ile Kolayca Üye Olun!

Oyunu oynamanın zamanınızı çalmadığını belirtikten üyelik işlemlerinin de çok kısa bir süre içerisinde tamamlanabildiğinden bahsetmiştik. Petrol Ofisi Sosyal Lig online bir oyun olduğundan oyuna kayıt işlemini gerçekleştirmeden oyunu oynamanız mümkün olmuyor. Ancak bu konuda endişe etmenize gerek yok. Kendi futbol kadronu yap aşamasına geçmeden önce yapacağınız üyelikleri daha kısa sürede ve kolay bir bircimde bitirmeniz için size imkanlar sunuluyor.

Oyunda üyelik aşamasında mail adresinizi ve telefon numaranızı kullanabiliyorsunuz. Ancak bunlara ek olarak Google hesabınız ve Apple kimliğiniz ile direkt oyuna giriş hakkınız da bulunuyor. Hali hazırda gerekli bilgiler bu hesaplarınızda kayıtlı olduğundan direkt olarak giriş yapma şansını yakalayacaksınız. Böylece üyelik işlemleri de sizler için saniyeler içerisinde tamamlanmış olacak.

OPTA Verilerini Kullanan Tek Kadro Yap Oyunu

Petrol Ofisi Sosyal Lig, fantezi futbol kategorisinde yer alan bir oyun. Bu kategoride hizmet vermeye devam eden farklı oyunlar da vaz. Ancak hiçbiri yüz binlerce kişi tarafından oynanmıyor. Bunun tek sebebi Petrol Ofisi Sosyal Lig’in harika ödüller veriyor olması değil. Bunun yanında oyunun oynanış ve puanlama aşamasında da birçok önemli etmen yer alıyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig’i bu etmenler zirveye taşımakta.

Oyun içerisinde kurulan kadroların puanlanmasında belli başlı tartışmalar çıkabilmekte. Çünkü futbolcuların puanlarının belirlenmesinde kullanılan istatistiklerde net olmayan veriler ortaya çıkabiliyor. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig bu konuda muhteşem bir adım atarak OPTA verilerini kullanmayı seçmiş. Dünyanın en gelişmiş futbol istatistik kurumu olan OPTA’dan alınan veriler sayesinde kadro yap işlemi sonrasındaki puanlama aşamalarında hiçbir tartışmaya gerek duyulmuyor.

Kadronuzu Kurarken Futbolcuların Kart Görmemesine Dahi Dikkat Edin!

Yüz binlerce kişinin oynadığı bir oyunda kendi kadronu yap aşamasını kusursuz bir şekilde geçirip harika başarılara imza atmak hiç kolay değil. Sizin istediğiniz hediyeleri çok isteyen binlerce oyuncu bulunuyor. Her bir oyunda seçtiği futbolcuların tüm istatistiklerini ve mental durumlarını düşünmekte. Puan tablosunda yer alan ekstra puanlar oyuncuların tüm etmenleri düşünmesini mecbur kılıyor. Aksi halde başarının gelmesi son derece zor.

Futbolda Fair Play son derece önemli ve takımlar bu kurallara uyarak futbol oynamaya devam etmeye çalışıyor. Görülen sarı kartlar ve kırmızı kartlar oyunun içerisinde normal karşılanabilir. Ancak düzenli bir biçimde bu kartları görmekten uzak duran ve başarı sağlayan futbolcular her zaman çok değerli. Petrol Ofisi Sosyal Lig de bu futbolcuları ödüllendirmek adına kart görmeyen futbolcular için ekstra puanlar veriyor. Bu yüzde kart görmesini beklemediğiniz oyuncuları seçerseniz kadronuzun alacağı puan üst seviyelere çıkacak.

Muhteşem Ödülleri ile Sizi Cezbedecek Sosyal Lig Oyunu

Oyunda kendi futbol kadronu yap ve binlerce insanla yarış süreci son derece eğlenceli. İnsanlar yalnızca bu heyecan ve rekabet için dahi bu oyunu oynayabilir. Ancak oyunda insanları daha fazla motive eden etmenler de var. Sunulan büyük hediyeler bu motivasyon kaynakları arasında ilk sırayı alıyor. Oyunda hem haftalık ödüller hem turnuva ödülleri hem de devrelerin sonunda verilen büyük ödüller bulunuyor.

Haftalık ödüller oyun içerisinde herkesin ilk hedefi olarak görülmekte. Çünkü bu ödülü kazanmak için tek bir hafta kusursuz bir takım kurmak yeterli. Eğer oyuncular arasında en iyi kadroyu siz kurarsanız direkt olarak PlayStation 5 ve FIFA hediyesine ulaşıyorsunuz. Bunun yanında haftayı başarılı bir şekilde tamamlayan 100 kişiye de 500 TL tutarında yakıt hediye ediliyor.

İlk devrenin ve ikinci devrenin bitiminde genel klasman liderlerine verilen KIA Niro Hibrit otomobil ise oyundaki en büyük hediye. Ancak bu hediyeyi kazanabilmek için istikrar gerekiyor. Ligin devam ettiği 38 hafta boyunca çok iyi kadrolar kurmanız gerekli. Kötü tercihlerde bulunduğunuz birkaç hafta dahi sizi bu ödülden uzaklaştırabilir. Bu harika otomobilleri kazanmak için her hafta konsantre olarak kadronuzu belirleyin ve büyük ödüle ulaşan siz olun.

Futbol tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

47 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page