top of page

Kadınlar yürüdü!

Gönüllü kadınlara teşekkür belgesi

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, dolayısıyla Kongre Meydanı’nda toplanan çok sayıda kadın ve vatandaş Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’ne kadar yürüdü.

Kadınlar ellerinde ki dövizler ile ıslık ve alkış yaparak güzergah sonunda akademiye vardı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinleri kapsamında LYSA’da düzenlenen programda Belediye Başkanı Murat Gerenli, LÜDAK, BAKUT ve Trakya Afet Gönüllüleri ve Doğa Koruma Derneği’nin kadın üyelerine teşekkür belgesi verdi.

Lüleburgaz Doğal Afet Arama Kurtarma’dan (LÜDAK), Nihal Uzun Göktan, Aslıhan Ersöz, Zehra Ünal, Nihal Boncuk, Nihan Yılmaz, Ayşen Karaman, Ayça Menekşe ve Yeliz Çelik teşekkür belgesi aldı.


Trakya Afet Gönüllüleri ve Doğa Koruma Derneği’nden, Ezgi Arkın, Hüsniye Dörtler, Elif Unutur, Bahar Güçlütürk, Goncagül Ekici, Ayşegül Uçar, Meltem Deniz Karakaya, Simge Erüstün, Ilgım Akdur Özkan, Gizem Baştürk, Pelin Uçar, Selda Dörtler, Sevim Canbaz, Pınar Çimen, Esengül İncedere, Sevdiye Dörtler, Seyhan Özerdem, Birsel Dörtler, Jülide Korkmaz, Eda Cihan, Çağlayan Yıldız, Serçin Köşeler, Sevinç Orlu, Sevdane Özlem teşekkür belgesi alırken, Bursa Arama Kurtarma Spor Kulübü Derneği’nden ise (BAKUT) Arife Polattaş, Rüveyda Selçuk, Sabriye Meltem, Yasemin Kasap ve Aslı Taşkın teşekkür belgelerini aldı.

Belge sunumunun ardından Elma Yasayı film gösterimi, Kepirtepeliler Eğitim Vakfı’nın korosu ve Yüzüm Güvercinlere Emanet şiir dinletisi izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Başkan Gerenli, etkinliklerde ve hayatın her alanında emeği geçen tüm kadınlara teşekkür etti.

69 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page