top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Kadın yöneticiler Bocce’de yarıştı!

8 Mart Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınlara özel bocce turnuvası düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kırklareli Valiliği bünyesinde görev yapan kadın yöneticiler arasında “Kadınlar Bocce Turnuvası” düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Spor Salonunda düzenlenen turnuva öncesi Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş yaptığı konuşmada, “Toplumun en değerli varlığı kadınlar ve çocuklardır. Kadın, toplumu geleceğe hazırlayandır. Bir milletin gelişmişlik seviyesi kadına verilen değer ile ölçülmektedir. Çünkü kadın hayatımızın her alanına yön veren, geleceğimizi emanet edeceğimiz, çocuklarımızı doğuran, büyüten ilk öğretmenleridir. Yaşamımızın her anında yanımızda bulunan sevginin, şefkatin, merhametin, sabrın üretmenin ve geleceğin adı olan fedakar kadınlarımızın ”8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, düzenlenmekte olan turnuvamızda kazananın dostluk olmasını diliyorum.” dileklerinde bulundu.

“Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye” mottosuyla yapılan Bocce Turnuvası, Bocce antrenörü Işıl Önce hakemliğinde, Kadın Yöneticilerinin katılımıyla devam etti.


Turnuvada İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, Kırklareli Kadın Konukevi Müdürü Gülten Kaynak ve İl Emniyet Müdürlüğü Polis Memuru Arife Demirel’den oluşan kırmızı takımın birinci oldu.

Turnuvanın ardından pasta kesimi gerçekleştirilirken, katılımcılara hediyeleri verildi.

24 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page