top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Kırklareli’ndeki Suriyeli sayısı

İçişleri Bakanlığı’na bağlı Göç İdaresi Başkanlığı’nın 27 Haziran tarihi ile açıkladığı verilere göre Kırklareli’nde geçici koruma kapsamında bulunan kayıtlı Suriyeli sayısı 827 olarak kaydedildi. Aynı verilere göre Kırklareli’nde ikamet izni ile bulunan yabancı sayısı 3 bin 362 olarak kayıtlara geçti.

İçişleri Bakanlığı’na bağlı Göç İdaresi Başkanlığı, illerde bulunan Suriyeli ve yabancı uyruklu sayısını açıklamaya devam ediyor.

Başkanlığın 27 Haziran tarihli son verilerine göre Kırklareli’nde ikamet izni ile bulunan yabancı sayısı 3 bin 362 olarak kayıtlara geçti.

Aynı verilere göre Tekirdağ’da ikamet izni ile bulunan yabancı sayısı 6 bin 747 olarak kaydedilirken, Edirne’de 6 bin 635 olarak kayıtlara geçti.

Başkanlığın verilerine göre Kırklareli’nde geçici koruma kapsamında bulunan kayıtlı Suriyeli sayısı 827 olarak kaydedildi.

Toplam 377 bin 983 kişinin yaşadığı Kırklareli’nde Suriyeliler toplam nüfusun yüzde 0,22’sini oluşturdu.

Açıklanan verilere göre Tekirdağ’da geçici koruma kapsamında bulunan kayıtlı Suriyeli sayısı 11 bin 948 olarak kaydedilirken, Edirne’de 573 olarak kayıtlara geçti.

162 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page