top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

“Köylerde vatandaşlarımızın yüzü gülüyordu”


CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısı dün parti binasında yapıldı.

Toplantı İlçe Başkanı Ali Can, başkanlığında partililerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Başkan Can, toplantı da yaptığı konuşmasında birlik beraberlik mesajı verdi.


“KÖYLERDE BULUNAN VATANDAŞLARIMIZIN YÜZÜ GÜLÜYORDU”

Herkesin geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutlayan Can; “Bayram süresince köylerimizi ve beldelerimizi ziyaret ettik. Gördük ki seçimden sonra bizim partimizden başka kimse köylere gitmemiş. Sadece seçim zamanı değil her zaman sizin yanınızdayız, sizlerle beraberiz dedik. Köylerde bulunan vatandaşlarımızın yüzü gülüyordu. Daha önce gittiğim zamanlarda herkeste bir çöküntü vardı. Yıkıntı içerinde olan vatandaşlarımız moralsizdi. Son ziyaretimizde o yıkıntı içerinde olan vatandaşlarımızın yüzünün güldüğünü gördük” dedi.

“3 BELDE 1 LÜLEBURGAZ, TAM GAZ”

Büyükkarıştıran’da seçimin yenilenmesi ile ilgili konuşan Can; “Baharın gelişi ülkemize de yansıdı sadece Trakya’da kalmadı. Kırklareli ve Babaeski gibi yerlerin kaybedilmesi partimiz adına çok üzücü oldu ama Lüleburgaz adına sevindik. 3 belde 1 Lüleburgaz, tam gaz diye söylemiştik. Büyükkarıştıran 2 oy ile bizi üzdü. Yönetim Kurulu arkadaşımız Okan Sucukçu ve İlçe Sekreteri Halis Kocaoğlu’nun üstün gayretleri ile itirazlarımız ile İlçe Seçim Kurulu’nda 3 olan oy farkı 2 oya indi. Daha sonra ki kısıtlı olduğu tespit edilen vatandaşlarımızın oy kullandığı tespit edildi. Bu durum ile taşıdık, il başkanımız ve partili avukatlarımızın üstün gayretleri ile Büyükkarıştıran seçimi yenilenme kararı alındı. Bu bize biraz zaman kazandırdı. 2 Haziran’da da tüm gayretimizi oraya vererek Büyükkarıştıran’ı da alacağız. Bundan sonra önümüze bakacağız” ifadelerine yer verdi.

“BİZ İNTİKAM DUYGUSU İLE YAŞAYAN PARTİLİ DEĞİLİZ”

Seçim süresinde CHP üyesi iken başka isimleri destekleyenlere kırgın olduklarını belirten Can; “Seçimler bitti. Seçimlerde kırgınlıklar olur. Karşı tarafı desteklemek veya başkalarını desteklemek, ‘ben yoksam, parti yok’ felsefesini güden bazı arkadaşlarımız kırıldı. Karşı tarafı destekleyenlere söylüyorum tüzükte belli: partiye zarar verenler, seçim veya başka zamanlarda karşı tarafa zarar verecek şekilde destekleyenler hakkında neler yapılacağı parti tüzüğümüzde belli. Kişi seçilmedi diye başka partiyi destekleyerek bize zarar verecekse o arkadaşlara sesleniyorum; önümüzde ki seçimlerde destekledikleri aday olursa, şimdi ki arkadaşlarımızda karşı tarafı desteklerlerse müsamahalı olurlar mı? Biz bunlara önlem almazsak önümüzde ki seçimlerde partimiz fayda mı görür zarar mı görür? Biz intikam duygusu ile yaşayan partili değiliz. Ama bazı arkadaşlarımızın da aklını başına alma zamanı geldi. Onu affet, bunu kabul et gibi hareketler gittikçe bizim partimize zarar veriyor. CHP’li arkadaşlarımızın dikkatli olmasını, partimize layık şekilde hareket edilmesini, parti tüzüğüne, ilkelerine, Atatürk ilkelerine bağlı kalmalarını, ulu çınarımızın gölgesinde, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda mücadele etmeye devam edeceğiz. Birlik beraberlik içerisinde olacağız” diye konuştu.

182 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page