top of page

Köylü kızı meclis aday adayı!


2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi Lüleburgazlı Berrin Yavuz Köydem, CHP’den İl Genel Meclis Üyesi aday adayı oldu.

Geçtiğimiz gün CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığını ziyaret eden Berrin Yavuz Köydem, İlçe Başkanı Ali Can’a aday adaylık başvurusunu gerçekleştirip dosyasını aldı.

Köylü, çiftçi bir ailenin kızı olan Berri Yavuz Köydem, 16 Mart 1971 yılında Küçükkarıştıran’da dünyaya geldi. Lise mezunu, iki çocuk annesi olan Berrin Yavuz Köydem, uzun yıllardır CHP Kadın Kolları’nda aktif olarak görevde bulundu.

Bu süreçte mahalle, köy ve esnaf ziyaretlerinde aldığı olumlu tepkiler kendisinin bu yola girmesinde etkili olduğunu belirten Berrin Yavuz Köydem, “Yaklaşık 4 yıldır Lüleburgaz CHP Kadın Kolları’nda aktif bir şekilde görev aldım ve verilen tüm görevleri özveriyle yerine getirdim. Partimizin çalışmalarına katılarak en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu süreçte mahalle, köy ve esnaf ziyaretlerimizde üyelerimiz ve vatandaşlarla kurduğumuz diyaloglarda karar mekanizmalarında beni daha fazla görmek istediklerini dile getirdiler. Sorunların tespiti ve çözümü ancak ortak diyalogla mümkün olduğu ve bunun için iletişimin önemini vurgulamaları bu kararı almamda etkili oldu.” şeklinde konuştu.

344 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page