top of page

Köprüden aşağıya uçtu

Bomba gibi patladı!





Lüleburgaz İlçesi’ne bağlı Turgutbey köyü girişinde yer alan köprüden aşağı devrilen beton mikserindeki 1 kişi yaralandı. Araç ise kazanın ardından alev aldı.

Dün sabah saatlerinde yaşanan kazada Muharrem Gezer yönetimindeki beton mikseri, Turgutbey Köyü Köprüsü'nde kontrolden çıkıp bariyerlere çarptıktan sonra köprüden aşağı devrildi.

Köprü altından geçen dereye kadar ilerleyen mikserin sürücüsü Muharrem Gezer yaralandı. Kendi imkanları ile kabinden çıktığı öğrenilen sürücünün uzaklaşmasının hemen ardından ise kabinin alev aldığı belirtildi.

Kazanın ardından büyük bir patlama ile yanmaya başlayan mikserin kabini, çevreden geçenlerin 112 Acil Servis ekiplerine haber vermesi üzere bölgeye gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yaralı sürücü ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


“BİZ İYİLEŞTİRME İSTEDİK”

Turgutbey Köyü muhtarı Hakan Yeşilpınar da kazanın ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, köprünün genişletilmesi konusunda yakın zamanda talepte bulunduklarını belirtti.

Sadece Turgutbey köyü için değil, yol üzerinde bulunan bütün köy muhtarlarının ortak kararı ile bu talebi Kaymakam Salih Yüce ve İl Genel Meclis üyelerine ilettiklerini aktaran Yeşilpınar, köprünün tonajlı araçlar için dar kaldığını hatırlattı.

Geçmiş yıllarda birçok ölümlü kazanın meydana geldiği köprünün, yapı olarak uzun yıllara dayandığını anımsatan Yeşilpınar, alternatifler üzerinde biran önce durulması gerektiğini dile getirdi.

833 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page