top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

“Köklü partileri geride bıraktık”


31 Mart yerel seçimlerinde Kırklareli Bağımsız İl Genel Meclis üyesi adayı olan gazeteci Uğurcan Karaoğlu, 2 bin 775 oy alarak dikkati çekti.

Seçimin ardından kendisine oy verenlere teşekkür eden Karaoğlu, “Seçilememiş olmamızın yanı sıra, birçok siyasi partiyi ve köklü partileri geride bırakmış olmak, gösterdiğimiz çabanın değerini bir kez daha gösteriyor” ifadesine yer verdi.

Karaoğlu açıklamasında, “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde göstermiş olduğunuz destek ve güven için sizlere minnettarım. Aldığımız yaklaşık 3 bin oy, benim için büyük bir onur ve gurur kaynağı oldu. Siyaset sahnesine ilk adımımı attığım bu yolculukta, 29 yaşında genç biri ve bağımsız bir aday olarak bu yola çıkmak cesaret gerektiriyordu ve sizlerin güçlü desteğiyle bu cesareti buldum.

Seçilememiş olmamızın yanı sıra, birçok siyasi partiyi ve köklü partileri geride bırakmış olmak, gösterdiğimiz çabanın değerini bir kez daha gösteriyor.

Bu vesileyle, benimle birlikte yürüyen herkese içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Arkamızda siyasi parti ve maddi güç olmadan siyasi partiler gibi çalışarak, mücadele verdiğimiz arkadaşlarıma, kardeşlerime, büyüklerime teşekkür ediyorum.

Siyasetteki ilk adımımızı birlikte attık ve bundan sonra da birlikte ilerleyeceğiz. Yolumuzdaki bu destek ve dayanışma, bizim en büyük gücümüz olmaya devam edecek. Hep birlikte, Lüleburgaz'ımızı daha güzel yarınlara taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

484 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page