top of page

Jandarma’dan iki ödül geldi!

Jandarma Genel Komutanlığı, tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma’ konulu resim yarışmasında Lüleburgaz’a ikincilik, Kırklareli’ye ise birincilik ödülü geldi. Lüleburgaz Evrensekiz İlkokulu öğrencisi Cemre Kulaksız, ilkokul kategorisinde ikinci, Kırklareli Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Gülben Vuran, lise kategorisinde birinci oldu.


Jandarma Genel Komutanlığı, tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma’ konulu resim yarışması sonuçlandı.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz İlkokulu Öğrencisi Cemre Kulaksız, ilkokul kategorisinde ikinci olurken, Kırklareli Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Gülben Vuran, lise kategorisinde birinci oldu. 

Cumhuriyet’in 100. yılına özel düzenlenen ‘Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma’ konulu resim yarışmasında Türkiye’nin dört bir yanından öğrencilerin katıldığı ve yarışmada dereceye giren öğrenciler ile iletişime geçileceği belirtildi.

Jandarma Genel Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Tüm öğrencilerimize, öğretmen ve idarecilerimiz ile velilerimize yarışmaya gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz. Derece giren öğrencilerimizi tebrik eder, eserlerinde ‘Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma’ temasını etkileyici bir şekilde işledikleri için kutlarız. Dereceye giren öğrencilerle iletişime geçilecektir” denildi.

Yarışmaya gönderilen resimlerin akademisyenler ve Milli Eğitim Bakanlığı personelinden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirildiği kaydedildi.

Tekirdağ Çerkezköy 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Berfu Canseven’de ortaokul kategorisinde üçüncü olduğu belirtildi.

64 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page