top of page

İYİ Parti’de genç atama!

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda gençlik yapılanmasına yönelik yeni bir adım atıldı. İlçe Başkanı Gürkan Aktuna’nın göreve gelmesinin ardından teşkilat içinde yapılan görevlendirmeler kapsamında Gençlik Kolları Başkanlığı ataması gerçekleştirildi.

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda, yakın dönemde yapılan ilçe başkanlığı seçiminin ardından çalışmalarına hız veren İlçe Başkanı Gürkan Aktuna, teşkilat yapısını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yapılan son görevlendirme ile Gençlik Kolları Başkanlığı’na Sefa Yıldız atandı.

2000 doğumlu olan Sefa Yıldız’ın, tekstil sektörü ile personel servis taşımacılığı alanlarında faaliyet gösterdiği ve genç yaşına rağmen iş dünyasında aktif bir şekilde yer aldığı belirtildi. Yapılan atamanın, parti teşkilatında gençlerin daha etkin rol almasını hedeflediği ifade edildi.

İlçe Başkanlığı’ndan yapılan değerlendirmede, gençlik kollarının sahadaki çalışmalarının artırılmasının amaçlandığı ve yeni dönemde gençlerin siyasete katılımının teşvik edileceği vurgulandı.

Son Yazılar

Hepsini Gör
Aden Ünlü Türkiye Şampiyonu oldu

Kırklareli Ergin Spor Kulübü sporcusu Aden Ünlü, Alanya’da düzenlenen Yıldızlar Batı Grubu Taekwondo Müsabakalarında büyük bir başarıya imza attı. 44 kilogram Yıldız Bayanlar kategorisinde mücadele ed

 
 
bottom of page