top of page

İstasyonspor kadrosunu güçlendiriyor

Kırklareli 1. Amatör Ligi ekiplerinden İstasyonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi.

Ekip, daha önce Yıldırımspor ve Trakya Fenerspor forması giyen defans oyuncusu İslam Taş ile Yıldırımspor, Trakya Fenerspor, Evrenspor ve Sarıcaali Vatanspor’da forma giyen forvet Mahmut Berke Arslantaş’ı kadrosuna kattı.

Transferlerle ilgili açıklama yapan İstasyonspor Teknik Direktörü Mehmet Çekiç, genç ve dinamik bir kadro kurmak istediklerini belirterek, “Yeni sezon öncesinde kendi evlatlarımızı, bölgemizin yetenekli futbolcularını kadromuza katmaya özen gösteriyoruz. İslam ve Mahmut Berke de bu anlayışla aramıza katıldı. Genç, mücadeleci ve başarıya aç bir ekip oluşturmak istiyoruz. İstasyonspor olarak hedefimiz hem sahada başarılı olmak hem de altyapımızdan yetişen gençlerimize güvenerek onları futbola kazandırmak.” ifadelerini kullandı.

Son Yazılar

Hepsini Gör
Aden Ünlü Türkiye Şampiyonu oldu

Kırklareli Ergin Spor Kulübü sporcusu Aden Ünlü, Alanya’da düzenlenen Yıldızlar Batı Grubu Taekwondo Müsabakalarında büyük bir başarıya imza attı. 44 kilogram Yıldız Bayanlar kategorisinde mücadele ed

 
 
bottom of page