top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

İYİ Parti adaylarını tanıttı


Haber Merkezi

İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde görev alacak, Belediye Başkan Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

İYİ Parti Babaeski İlçe Teşkilatı, Yerel Seçimlere az bir süre kala Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarını açıkladı.

Parti binasında gerçekleşen toplantıya; İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Volkan Akman, İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanı Şükran Özlem Tosunlu, önceki Dönem İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek, eski İlçe Başkanları Ragıp Berk, İsmet Fıçıcılar, Ayhan Akcan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belde Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanı Şükran Özlem Tosunlu, yaptığı açılış konuşmasında; “Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılına adım attığımız bugünlerde, gelecek on yılları da etkisi altına alacak ilk siyasi model önerisi İYİ Parti’den geldi. Partimiz seçimlere hür ve müstakil gireceğini açıklayarak, seçmeni 3. yola davet etti. Bu asla “Bize oy verin” çıkışı değil, Türk Siyasetinin yeniden inşası, Türk Milleti refahı için atılmış çok önemli bir adımdır. 3. Yol, yani millet yolunun Babaeski’deki cesur temsilcileri olarak bizlere düşen görev, hemşehrilerimizi iyi belediyecilik anlayışımızla buluşturarak, en iyi hizmeti almalarını sağlamaktır. Sizlere Belediye Başkan adaylarımızı, İl Genel Meclis üyesi adaylarımızı ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızı tanıtmaktan onur ve gurur duyuyorum. İYİ Parti Babaeski Belediye Başkan Adayımız çok değerli iş insanı Sayın İrfan Gökler, Büyükmandıra Belediye Başkan Adayımız Sayın Ersen Gonce, İl Genel Meclis Üyesi 1.sıra adayımız ise Sayın Ümmühan Özel’dir.” dedi.

Daha sonra adaylar sırası ile basına tanıtılarak, kendi öz geçmişleri ile ilgili birer konuşma yaptılar.

İYİ Parti Babaeski Belediye Başkan Adayı İş İnsanı İrfan Gökler, yaptığı konuşmada, “Siyasete atılmamın sebebi ben Rumeli aşığıyım. Trakya sevdalısıyım. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu bu toprakların sevdalısıyım. Rumeli’ye, Trakya’ya, Babaeski’mi de siz değerli hemşehrilerime hizmet etmeyi bir vefa borcu olarak görüyorum. Bugün karşınızda İrfan kardeşiniz olarak bulunuyorsam bunu bu topraklara, bu toprakların çalışkan, dürüst insanlarına borçluyum.” diye konuştu.

Dersine çalıştığını belirten Gökler, şöyle devam ederken, “Biz dersimize çalıştık, sorunları biliyoruz. Sorunları nasıl çözeceğimizi de biliyoruz, hiç kimse merak etmesin. Babaeski 1 Nisan sabahı İYİ Belediyecilik anlayışıyla buluşacak, hak ettiği hizmeti almaya başlayacak” dedi.

127 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

תגובות


bottom of page