top of page

“İnanmasam bu yola çıkmazdım”


Haber Merkezi

İYİ Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Ali Dermenci, 31 Mart seçimleri öncesi çalışmalarını sürdürürken partililerle buluştu.

Yoğun katılımın olduğu programda konuşan Kırklareli Belediye Başkan Adayı Ali Dermenci; “Gümbür gümbür geliyoruz. 31 Mart’ta inşallah bu seçimi kazanacağız” dedi.

Dermenci, İYİ Parti ailesinin bir mensubu olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken, “Bir Milletvekilliği aday adaylığı süreci yaşadık. Çok istedik, çok çalıştık ama olmadı. Siyasette böyle şeyler yaşanabiliyor. Partililerim çok destek verdiler. Zaten adaylık teklifini kabul etmemdeki en büyük neden partililerimizin bana olan sevgisi ve desteğidir. Bugün karşınızda Belediye Başkan adayı olarak konuşuyorum. Ama inşallah 1 Nisan’da Belediye Başkanı olarak karşınızda olacağım. Şunu açık yüreklilikle söyleyeyim, ben inanmasam bu yola çıkmazdım. Önce Allah’a, sonra kendime, sonra da sizlere inandım. Biliyorsunuz ki inanmak, başarmanın yarısıdır. Bizler 15 gündür sahadayız. Şu anda pek çok anket çalışması yapılıyor. Ama benim gördüğüm bir ankette Ali Dermenci, yüzde 35’lerde. Ve bu oran daha da yükselecek. Gümbür gümbür geliyoruz. 31 Mart’ta inşallah bu seçimi kazanacağız.” diye konuştu.

140 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page