top of page

İl Kadın Kollarına yeni başkan!

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim oldu.


AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları’nın yeni Başkanı Canan Genim oldu.

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı’nın genel merkez tarafından görevlendirildiği belirtildi.

Genim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile göreve gelmenin mutluluğunu dile getirdi.

Paylaşımında Genim; “Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Keşir hanımefendinin takdirleriyle, İl Kadın Kolları Başkanlığı’na görevlendirilmiş bulunmaktayım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Ayşe Keşir’e ve desteklerini esirgemeyen, İl Başkanımız Sayın Yunus Ercan Dağtaş ile Milletvekilimiz Sayın Ahmet Gökhan Sarıçam’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah hep birlikte hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Hep birlikte Kırklareli için çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’da; “Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığının takdirleriyle, Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı’na Canan Genim Hanımefendi görevlendirilmiştir. Kırklareli’mize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, bugüne kadar İl Kadın Kollarında görev yapmış tüm başkanlarıma şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim” dedi.

Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş ise; “Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığının takdirleriyle Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı’na Canan Genim Hanım görevlendirilmiştir. Kırklareli’mize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederim. Bugüne kadar İl Kadın Kollarında görev yapmış tüm başkanlarıma şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

168 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page