top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

İl Genele 'YENİ' Aday


Bircan SARIOĞLU

CHP’de İl Genel Meclisine aday adaylığı süreci devam ederken bir başvuru da Muzaffer Yeni’den geldi.

Uzun yıllardır parti içerisinde aktif görevlerde bulunan Yeni, başvuru dosyasını alarak aday adayı oldu.

Büyükkarıştıran beldesinde parti yöneticiliği ve belediye meclis üyeliği yapan Yeni, aday adaylığı başvurusuna ilişkin gazetemize bir açıklama yaptı.

Muzaffer Yeni açıklamasında; “Yıllarca bir nefer olarak ve verilen farklı görevlerde partim ve beldem ile Lüleburgaz için çalıştım. Önümüzdeki seçimde de İl Genel Meclisi üyesi olarak Lüleburgazımızın köylerine ve geneline hizmet etmek istiyorum. Yaşadığım belde dışında Lüleburgaz’ın tüm köylerinde yaşayan yurttaşlarımızla yıllardır bir aradayım ve onların sorunlarını yakından biliyorum. Ben de hayatını toprağa ve üretilenin değerlenmesine adayan biriyim. Kendimde üretici olmam nedeniyle üreticilerin sorunlarını da iyi biliyorum. Bilgi ve deneyimimi İl Genel Meclisi üyeliği ile Lüleburgazlılara aktarmak istiyorum. Bu yüzden aday adaylığı başvurumu partime sundum.” dedi.

CHP’de merkezde yaşanan değişimin yerelde de sürmesi gerektiğini ifade eden Muzaffer Yeni şöyle devam etti; “Değişim hem partimize hem de ülkemiz ile bölgemize iyi gelecek. Ben bu değişimin aday belirleme sürecinde de devam etmesini istiyorum. Aday adaylarının ön seçim ile belirlenmesi partimizin oyunu yükseltecektir. Önseçimle taban desteğini alan adaylar daha başarılı sonuçlara imza atacaklardır. Ben tüm aday adayı arkadaşlarıma çıktıkları yolda başarılar diliyorum.”

221 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page