Hürriyetspor Süper Amatör’de!
- Tevfik İŞÇİ

- 9 saat önce
- 1 dakikada okunur

Kırklareli 1.Amatör Lig Nevcivan Sıvacı Sezonu A-Grubunda mücadele eden Büyükmandıra Hürriyetspor, ligin 11.haftasında, Sergenspor’u, kendi saha ve seyircisi önünde 5-0 mağlup ederek, şampiyonluğunu ilan etti.
Vize Sentetik Çim Sahada, 1 Şubat 2026 Pazar günü oynanan, Sergenspor - Büyükmandıra Hürriyetspor karşılaşması saat: 13.00’te başladı.
Karşılaşmada soğuk ve yağışlı bir havaya rağmen muhteşem bir tempo yakalayan Büyükmandıra Hürriyetspor takımı oyuncuları, şampiyonluk parolası ile çıktıkları bu yolda 90 dakikanın sonunda amaçlarına Sergenspor’u 5-0 mağlup ederek ulaştı.
Ligde 11.haftanın sonunda 27 puana yükselen namağlup Büyükmandıra Hürriyetspor’da, karşılaşmanın gollerini Ergin Altunbey, Baran Yıldız (2), Emre Gündoğan ve Harun Özçetin kaydettiler.
Ligin bitimine 3 hafta kalmasına rağmen şampiyonluğu garantileyen Hürriyetspor, önümüzdeki yıl Süper Amatör Ligde oynamaya hak kazandı.


