top of page

Hizmete erken başladı

“Mahallenin ihtiyaçlarını bir bir gideriyor”

31 Mart yerel seçimleri için son günlere girilirken, 8 Kasım Mahalle muhtar adayı Hakan Yıldız, çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Seçilmiş muhtar edasıyla mahalle halkının istek ve sıkıntılarına çözümler üreten Yıldız, mahalledeki ihtiyaç sahibi ailelere desteğini sürdürüyor.

Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahiplerini mahalle sakinleri ile birlikte tek tek tespit edip, kendilerine ramazan ayı dolayısıyla erzak yardımında bulundu.

Adaylığını açıklamasının ardından ekip arkadaşlarıyla bu güne kadar mahallenin ihtiyaçları kapsamında 2 buzdolabı, 1 çamaşır makinesi, 1 bulaşık makinesi, koltuk takımı gibi yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim eden Yıldız, yardımları ile mahalle halkının sevgisini kazandı.

Yıldız yaptığı açıklamada, “Mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerini mahalle sakinleri ile birlikte tek tek tespit edip ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Adaylığımızı açıklamamızın ardından çalışmalarımızı tamamen mahalle halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda yürütüyoruz. Ekip arkadaşlarımla birlikte bu güne kadar 2 buzdolabı, 1 çamaşır makinesi, 1 bulaşık makinesi, koltuk takımı, yardım kolileri ve nakit yardımlara devam ediyoruz. Ramazan ayında da erzak yardımlarımız oldu ve son güne kadar da olacak. Mahalle sakinlerimiz değerli oyları ile bana görev verirse, ilerleyen süreçte de mahallemizdeki ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü oluşturacağız. Kimin ne derdi varsa en hızlı şekilde ilgileneceğiz. Biz muhtarlığı bir makam değil mahalle halkının sorunlarına çözüm, ihtiyaçlara cevap olarak bakıyoruz. Oturduğumuz yerden değil, çalışarak bu yolu yürüyoruz.” dedi.

387 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page