top of page

Her kurban lösemili çocuklara can!

LÖSEV’den Görünüm’e ziyaret

Yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) yetkilileri Gazetemiz Görünüm’ü ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette LÖSEV’in 15 yıldır vatandaşlardan vekalet alarak hijyenik et entegre tesislerinde noter, din görevlisi ve veteriner hekim huzurunda kurbanın kesildiği ve 12 ay boyunca lösemili çocuklara taze et olarak verildiği aktarıldı.

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı yetkilileri Gazetemiz Görünüm’ü ziyaret etti.

LÖSEV İstanbul Avrupa Yakası İş Geliştirme ve Proje Koordinatörü Ece Kuray ve LÖSEV İstanbul Avrupa Yakası Halkla İlişkiler Sorumlusu Gizem Ulutaş, Gazetemiz Görünüm’ü ziyaret ederek Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tevfik İşçi ile bir görüşme yaptı.

Kuray ve Ulutaş, yaklaşan kurban bayramında vekaleten kesilen kurbanların lösemili hastalara umut olmak adına yapıldığını ve vatandaşlardan destek beklediklerini belirtti.

Gerçekleşen ziyarette LÖSEV’in 15 yıldır vatandaşlardan vekalet alarak hijyenik et entegre tesislerinde noter, din görevlisi ve veteriner hekim huzurunda kurban kesildiği ve 12 ay boyunca lösemili çocuklara taze et olarak verildiği aktarıldı.

LÖSEV BAĞIŞ BEKLİYOR!

Yetkililer yaptıkları açıklamada; “Sağlığımızın öneminin daha çok anlaşıldığı bugünlerde unutmayalım ki Lösemi ve Kanser ile mücadele eden çocuklarımız ve aileleri bu süreçte ne yazık ki yoksulluk ve yoksunlukla da savaşmaktadırlar. 25 yıldır Türkiye’nin en güvenilen vakfı LÖSEV, bağışlarınızın doğru yerleri bulması; her gram etin, her kuruşunuzun ihtiyaç sahiplerine iletilmesi için gece gündüz titizlikle çalışmaya devam ediyor. Sizler de kurban ibadetiniz ile lösemili bir çocuğun iyileşmesine vesile olarak Allah’a ve onun emirlerine bağlılığınızı gösterebilirsiniz. Kurbanın esası; takva, yani ona olan samimi saygınız, kalpten gelen niyetiniz ve yapacağınız iyiliklerinizdir. Vatandaşlarımızdan lösemi ve kanser hastalarına umut olmaları adına bağışlarını bekliyoruz. Vekaleten kesilecek kurban sayımızın sınırlı olması dolayısıyla son günlere bırakılmamasını rica ediyoruz” denildi.

LÖSEV’e bağış yapmak isteyenlerin https://www.losev.org.tr adresinden veya 0312 447 06 60 ve 0312 666 7 666 numaralı telefonlardan bilgi alabileceği kaydedildi.

67 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page