top of page

“HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK”

Nalbant yeniden aday!

Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant Belediye Başkanlığı aday adaylığını duyurdu.


Evrensekiz’de 10 yıldır sürdürdüğü belediye başkanlığı için tekrar aday olan Mustafa Nalbant, Lüleburgaz AK Parti İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği toplantı ile aday adaylığını duyurdu.

“HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK”

Nalbant, parti binasında İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı ve parti yöneticilerinin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, “10 senedir Belediye Başkanı görevimi sürdürüyorum. Bu zaman içerisinde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek “Her şey daha iyi olacak” sloganı ile yola çıktıklarını aktardı.


“BORÇSUZ BELEDİYE”

Nalbant konuşmasının devamında belediyenin tamamen borçsuz olduğunu ve var olan bütçenin seçime kadar idare edeceğini aktardı.

Sonrasında şimdiye kadar bulunduğu görev süresinde yaptıklarını sıralayan

Nalbant, “E-5-Evrensekiz arası yol sökülüp altına taş döşendi. Belediye hizmet binamızın çatısı yapıldı ve hizmet binamızın 2 katının da çerçeveleri yenilendi. Beldemiz okulunun çatısı yapıldı, ikini katının komple çerçeveleri yenilendi. Beldemiz okul önüne 400 m² çok amaçlı salon kendi şirketimiz tarafından yapıldı. Beldemize Futbol Sahası yapıldı - Maliyeti 15 milyon. Beldemize Sağlık Ocağı yapıldı. Beldemize 2 adet yeni su kuyusu açtırdık. Su depomuzun içi komple fayans yapılarak uygun hale getirildi. Yıllardan beri yapılamayan içme suyu şebekesinin beş buçuk kilometre aspes boru değişimi yapıldı. Arıtma tesisi yapıldı. Alt yapının yarısı bizim dönemimizde yapıldı. İtfaiye aracı alındı. Çöp kamyonu alındı. Kamyonet alındı. İş makinesi alındı. Damperli kamyon alındı. Avrupa Parkı yapıldı (250 bin Euro hibe aldık). Belediye karşısı Atatürk Parkı yapıldı, Ulus Caddesi’ne çocuk parkı yapıldı. Eski Okul Bahçesine 100. Yıl Parkı yapıldı. E-5'ten Beldeye kadar dere ıslah çalışması yapıldı. Fatih Mahallesi kahvehane çatı çerçeve yenilendi. Saat Kulesi yapıldı. Çöplük ıslah çalışması - 5000 ton toprak çekerek çöplük kapatıldı. Beldenin içerisindeki yollarımız %80 kilit taşı yapıldı. Kalan %20'sini seçildiğimizde yeni dönemde ilk sene yapacağız. Belediye içine odanın birini tuvalet 2 odayı arşiv yaptık.

100 m² Nikah Salonu yaptık. Makam Odasını yeniledik. Belediye girişine giydirme yaptık. Belde içerisine güvenlik amaçlı 30 kamera koyduk. Belde girişine tak konuldu. İnternet çalışması yaparak interneti güçlendirdik. Elektrik arızalarını asgari seviyeye indirdik. 3 adet kabin tipi trafo koydurduk. 1. Etap TOKİ çalışması yaparak, 112 adet konut, 3 adet dükkân yakın zamanda temeli atılacak. Belediye anons sistemi yenilendi. Belediyemizin Anbartarla mevkiinde 54 dekar hazine tarlasını aldık. Göletteki Lokantanın yerini Sulama Kooperatifi’nden satın alarak belediyemize kazandırdık. Sosyal ve kültürel faaliyetler karşısında Belde halkımızdan müracaat edenlere her yıl gezi düzenledik. Edirne, İstanbul, Bursa, Eskişehir, GAP Turu, Kapadokya ve Karadeniz gezileri düzenledik.

Kısacası beldemizde 10 senedir 24 saat elektrik kesintisi, su kesintisi ve gaz kesintisi olmamıştır.

10 sene içerisinde işimizi yaptığımıza inanıyorum. 2 dönem bana oy veren seçmenlerime karşı yüz kızartıcı bir hareket içinde olmadım.

Görev yaptığım yıllar içerisinde hiçbir siyasi ayrım yapmadım.

Her şey daha iyi olacak diyorum ve saygılarımı sunuyorum. Yeni dönemde yapacaklarımızı seçim dönemi başladığında vatandaşlarımıza duyuracağım.” diyerek sözlerini tamamladı.

167 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page