top of page

Her şey çocukları için!

Hem anneler hem girişimciler…

“Çi böreğimizde iddialıyız”

Lüleburgazlı kadın girişimcilerin açmış olduğu Cafe Bistro Trio, uygun fiyat ve kalitesi ile beğeni topluyor. İşyeri Sahibi Aysun Kişmir ve Kafe Personeli Gamze Yüksel, aynı sınıfta okuyan çocukları vasıtası ile tanıştıklarını ve böyle bir işyeri açma amaçlarının kendi çocuklarına daha sağlıklı yiyecek vermek için ve hayalleri olduğunu söyledi. Kişmir ve Yüksel; “Biz hem kendimizin yemediğini, hem de çocuklarımızın yiyemediği yemekleri kimseye satmıyoruz. Ürünlerimizin kaliteli olmasına çok özen gösteriyoruz. Her gün taze ve kaliteli ürünleri hazırlıyoruz. Çi böreğimizde gerçekten iddialıyız. Müşterilerimiz ‘Eskişehir’de bile böyle çi börek yemedik’ diyorlar” dediler.


Lüleburgazlı kadın girişimcilerin açmış olduğu Cafe Bistro Trio, uygun fiyat ve kalitesi ile beğeni topluyor.

Cafe Bistro Trio, geçtiğimiz yıl Ekim ayında Hürriyet Mahallesi Alan Sokak’ta (Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşısı) İşyeri Sahibi Aysun Kişmir ve Kafe Personeli Gamze Yüksel, tarafından açıldı.

Kişmir ve Yüksel, aynı sınıfta okuyan çocukları vasıtası ile tanıştıklarını ve böyle bir işyeri açma amaçlarının kendi çocuklarına daha sağlıklı yiyecek vermek için ve hayalleri olduğunu söyledi.

İşyeri, döner, tavuklu pilav, köfte ekmek, hamburger çeşitleri, patso, sosisli, tost çeşitleri, günlük tatlılar, çay, kahve ve meşrubat çeşitlerini uygun fiyat ve güler yüzlü karşılama ile vatandaşların beğenisine sunuyor.

Normal şartlarda 08:00-18:00 saatleri arasında hizmet veren kafenin, yaklaşık 60 kişilik alanda, kadın gün grupları, doğum günü, nişan organizasyonları içinde rezervasyon yapılması durumunda ilerleyen saatlerde de hizmet verdiği belirtildi.

“KENDİ YEMEDİĞİMİZİ SATMIYORUZ”

Kendileri yemediği bir yiyeceği öğrencilere ve vatandaşlara asla sunmadıklarını belirten Kişmir ve Yüksel; “Biz böyle bir işyeri açmayı çok istiyorduk. Her zaman hayalimizdi ve bunu gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz. Daha da güzel olacağına inanıyoruz. Biz hem kendimizin yemediğini, hem de çocuklarımızın yiyemediği yemekleri kimseye satmıyoruz.  Ürünlerimizin kaliteli olmasına çok özen gösteriyoruz. Her gün taze ve kaliteli ürünleri hazırlıyoruz. Çocuklarımızı aynı sınıfta okuyorlardı ve biz öyle tanıştık. Kendi yerimiz olsa da çocuklarımız okul ile eve arasında gidip gelmekte zorlanmasalar diyerek hayal kurmuştuk. Fiyatlarımızı öğrenciler için uygun şekilde ayarladık. Her türlü kolaylığı sağlamaktayız vatandaşlarımıza” ifadelerine yer verdiler.

‘‘ESKİŞEHİR’DE BİLE BÖYLE Çİ BÖREK YEMEDİK’’

İşlerini severek yaptıklarını belirten Kişmir ve Yüksel; “Vatandaşlarımızın bizi tercih etmelerinin sebebi yiyecekleri temiz bir ortamda hazırlıyoruz ve misafirlerimizi samimi, güler yüzle karşılıyoruz. Daha çok yeniyiz ama inşallah kendimizi daha geliştirecek işler ve projeler planlıyoruz. Gel-al şeklinde sipariş alıyoruz. Bizi tanısalar çok seveceklerini ve beğeneceklerini düşünüyoruz. Yemeklerimizden çi böreğe güveniyoruz. Çi böreğimizde gerçekten iddialıyız. Müşterilerimiz ‘Eskişehir’de bile böyle çi börek yemedik’ diyorlar. İlk başlarda ev yemeği olarak başladık ve öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda fast-food tarzı da yiyecekler satmaya başladık. Onu da en sağlıklı şekilde yapmaya çalışıyoruz ve kullandığımız yağı da sürekli değiştiriyoruz. İlerleyen süreçte menümüze yeni yiyecekler ve tatlar eklemeyi de düşünüyoruz. Daha çok hayalimiz var ve sektörde yeniyiz ileride hayallerimizi gerçekleştirmek için yeni adımlar atacağız. Butik halimizi elimizden geldiğince koruyacağız. Vatandaşlarımızı, öğrencilerimiz işyerimize bekliyoruz” dediler.

Cafe Bistro Trio hakkında detaylı almak için İnstagram uygulaması üzerinden ‘trio_cafe_luleburgaz’ adresinin ziyaret edilebileceği ve rezervasyon yaptırmak için de 0541 301 85 99 - 0533 322 46 76 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşılabileceği kaydedildi.

495 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page