top of page

Hepsi kürsüde!

“Kendilerini en iyi şekilde temsil ettiler”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde  (KKTC) düzenlenen 2024 Yakın Doğu Üniveritesi Cimnastik Şöleni’nde Lüleburgaz Tutku Cimnastik Spor Kulübü’nün 16 öğrencisinin tamamı kürsüde yer aldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde  (KKTC) düzenlenen 2024 Yakın Doğu Üniveritesi Jimnastik Şöleni’nde Lüleburgaz Tutku Cimnastik Spor Kulübü’nün 16 öğrencisinin tamamı kürsüde yer aldı.

Cimnastik şölenine, 256 sporcunun katıldığı ve Lüleburgaz Tutku Cimnastik Spor Kulübü öğrencilerinin tamamının kürsüde yer aldığı kaydedildi.

KENDİLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİLER”

Tutku Cimnastik’ten müsabaka sonrası yapılan açıklamada; “2018 teşvik kategorisinde Lina Çetin 2’nci, Zeynep Ada Talu ise 3’üncü sırada yer aldı. Minik B kategorisinde takım olarak 3’üncü ve 6’ncı sıralarda yer alırken, bireysel başarılar elde eden sporcularımız şunlardır: İdil Bostancıoğlu 4’üncü, Bahar Fidan 8’nci, Deniz Hasko 10’uncu. Minik A kategorisinde takım olarak 6’ncı, Elisa Hotun 6’ncı sırayı elde etti. Küçükler kategorisinde ise takım olarak 2’nci sırada yer aldık. Bireysel olarak başarı gösteren sporcularımız ise şunlardır: Cemre Altundal 5’inci, Elif Bilan 6’ncı, Eda Nehir Bircan 8’inci. Bu muhteşem başarıyla dolu günün ardından, sporcularımızın gösterdiği olağanüstü performansı kutluyoruz. Her bir sporcu, cesaretleri ve azimleriyle kendilerini yine en iyi şekilde temsil ettiler.Başarılarının devamını diler, gelecekte de başarılarla dolu günler geçirmelerini temenni ederiz” denildi.

76 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page