top of page

Hedefi Avrupa ve Dünya’da derece yapmak


Dünyanın tek kıtalararası maraton organizasyonu olan İstanbul Maratonu 5 Kasım Pazar günü 45. kez koşuldu.

Yerli ve yabancı 50 bine yakın insanın katıldığı organizasyonda maratoncuların amansız mücadelesi sporseverleri coşturdu.

Organizasyona Lüleburgaz'dan da atletizme gönül vermiş birçok sporcu katılırken Ümit Er yine kürsüde yer almasını bildi.

Şampiyon sporcu bu büyük organizasyonda her zamanki gibi rakiplerine hiç şans tanımazken 2 dakika fark yaparak birinci oldu.

Ümit Er, yarış sonrası duygularını şu ifadelerle belirtti: “2023'ün en önemli yarışını başarıyla bitirdiğim için çok mutluyum. Şükürler olsun ki her zaman Trakya'yı en güzel şekilde temsil ediyorum. Ben bıkmadan, usanmadan çalışmalara devam edecek ve uzun yıllar zirvede olmaya çalışacağım. 50-54 yaş grubuna girdikten maraton, yarı maraton ve 10 kilometre mesafelerinde Türkiye rekorları kırmayı hayal ediyorum. Hatta kısmet olursa Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında derece yapmayı düşünüyorum. Başta, beni en güzel şekilde antrene eden Oğuz Kesimli ve sağlık ve beslenme danışmanım Dr. Emrullah Demirel olmak üzere bütün sporsever hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”

118 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page