top of page

Hayalini kurduğu kliniği açtı

Çocuk ve genç psikiyatrisi alanında hizmet verecek olan Uzm. Dr. Cansın Ceylan’ın, uzun süredir hayalini kurduğu kliniği düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven de katıldı.

ree

Uzm. Dr. Cansın Ceylan’ın çocuk ve genç psikiyatrisi alanında hizmet verecek olan yeni kliniği, 23 Kasım Pazar günü saat 14.00’te gerçekleştirilen törenle resmen açıldı.

Hürriyet Mahallesi İstasyon Caddesi üzerindeki Gün Plaza’nın ikinci katında hizmete başlayan kliniğin açılış programına Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Kurdele kesimiyle başlayan programda konuşan Uzm. Dr. Cansın Ceylan, uzun süredir hayalini kurduğu kliniği hizmete açmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

Ceylan, konuşmasında destek veren tüm konuklara teşekkür ederek; “Hayallerimizi gerçeğe dönüştürdüğümüz bu özel günde bizimle olan herkese içtenlikle teşekkür ederim.” dedi.

Ceylan, kliniğin sadece bir psikiyatri merkezi değil, aynı zamanda çocuk-ergen ruh sağlığı, dil ve konuşma terapisi ile ergoterapi hizmetlerini bir araya getiren kapsamlı bir yapı olduğunu belirterek, bölgedeki çocuklar ve aileler için kaliteli bir destek sunmayı hedeflediklerini vurguladı.

“Her çocuğun kendini ifade edebileceği, potansiyelini ortaya çıkarabileceği mutlu ve sağlıklı bir gelecek için çalışacağız.” sözleriyle kliniğin vizyonunu aktardı.

Açılış töreninde konuşmaların ardından davetliler kliniği gezerek sunulacak hizmetler hakkında bilgi aldı. Yeni açılan merkezin, Lüleburgaz ve çevresi için önemli bir sağlık hizmeti noktası olması bekleniyor.

Yorumlar


bottom of page