top of page

Halebak’tan geleceğe davet!

Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emin Halebak, sosyal medyadan bir video yayınlayarak bağımsız adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni bir kent modeli kullanacağını belirten Halebak, vatandaşları geleceğe katılmaya davet etti.

Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emin Halebak, sosyal medyadan bir video yayınlayarak bağımsız adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Halebak, görev süresinde ilklerin başkanı olduğunu belirtti.

“GELECEĞE KATILMAYA DAVET EDİYORUM”

Bağımsız aday olmasını siyasi kaygılardan arınmak olarak belirten Halebak; “Batı toplumlarında hatta doğu toplumlarında da insanlar siyaset sistemine güvenmiyorlar. Siyasete katılmıyorlar. Hatta seçimlerde oy kullanmaya dahi gitmiyorlar. STK’lar üye kaybediyor. Sendikalar eski etkinliklerinin çok gerisine düştü. Doğru bilgilenme zorlaştı, kapitalizm çıkarları için otoriter veya totoliter yönetimleri destekliyorlar. Her geçen gün demokratik haklarımız daralıyor. Sermaye transferleri için toplumlar fakirleştiriliyor. Belli bir zümre aşırı zenginleşiyor. Hak temelli yaşam savunucuları köşeye sıkıştırılıyor. Bunu aşabilmek için yeni bir kent yönetim modeli öneriyorum. Şu hiçbir zaman unutulmasın ki; küçük bir İtalyan kasabasında başlayan Rönesans tüm dünyayı değiştirdi. Umut ediyorum ki yaratacağımız bu model diğer kentlere de örnek olacak. Lüleburgaz’da hep ilklere öncülük ettim. İlk bale gösterisi, ilk senfoni orkestrası konseri, ilk buz pisti, ilk meydan konserleri, ilk Avrupa Birliği projeleri, ilk kent konseyi, ilk sempozyumlar, ilk kent akademileri, ilk fuarlar, ilk stratejik kent planı ve bunun gibi birçok ilkler. Yeni bir yerel yönetim seçim arifesindeyiz. Ben de tüm siyasi kaygılardan arınarak karşınıza Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak çıkıyorum. Birlikte yaratacağımız modeli sadece seçim kampanyasına aracı olarak değil seçildikten sonra bir kent yönetim modeli olarak kullanacağımı şimdiden öncelikle projem olarak taahhüt ediyorum. Sizleri geleceğe katılmaya davet ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

713 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page