top of page

Gizlenmiş 500 elektronik sigara!

Edirne'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda bir otomobilin farklı yerlerine gizlenmiş gümrük kaçağı 500 elektronik sigara ele geçirildi, otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak elektronik sigara satışının önlenmesi ve toplum sağlığının korunması çalışmaları kapsamında İpsala'da operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda kaçakçılık şüphelisinin otomobilinde yapılan aramada bagaj ve koltukların altına gizlenmiş gümrük kaçağı 500 elektronik sigara ele geçirildi.

Polis, kaçakçılıkla ilgili şüpheli otomobil sürücüsü gözaltına aldı. AA

Son Yazılar

Hepsini Gör
Sosyal medyaya sıkı takip!

“Valilikten asılsız paylaşımlara ilişkin açıklama” Kırklareli Valiliği, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’taki okullara yönelik silahlı saldırıların ardından sosyal medyada vatandaşları korku ve paniğe sevk

 
 
bottom of page