top of page

Gerenli LYTA’yı duyurdu!

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli, Lüleburgaz Yıldızları Tenis Akademisi projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Gerenli, akademinin Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nin yanına 10 bin metrekarelik alanda ve uluslararası standartlarda toplam 6 tenis kortunun olacağını belirtti.

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli, tekrar göreve gelmesi halinde yapacağı projeleri açıklamaya ve görevi süresinde yapılanları aktarmaya devam ediyor.

Gerenli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile 4. Projesi olan Lüleburgaz Yıldızları Tenis Akademisi (LYTA) ve yapılan yollar hakkında bilgi verdi.

Böylelikle Gerenli’nin projeleri, belediye binası, katlı otopark, 100. Yıl parkı ve Lüleburgaz Yıldızları Tenis Akademisi oldu.

10 BİN METREKARE ALANDA 6 TENİS KORTU

LYTA hakkında konuşan Gerenli; “Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan bir belediye olarak her geçen gün ilginin arttığı, tenis sporuna da karşı da kayıtsız kalamazdık bu doğrultuda hemen işe koyularak Lüleburgaz Yıldızları Tenis Akademimiz için gerekli çalışmalarımıza başladık. Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademimizin hemen yanında 10 bin metrekarelik alanda hizmete açacağımız Tenis Akademisi ikisi kapalı, dördü açık olmak üzere uluslararası standartlarda 6 tenis kortuyla tenis severleri ağırlayacak. İçerisinde çocuk oyun alanları, kafeterya gibi çeşitli sosyal alanların da olacağı akademimiz Lüleburgaz’ın spor iklimine çok yakışacak. Heyecanımızla, gençliğimizle sevdamız Lüleburgaz’a her alanda hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

50 KİLOMETRE ASFALT

Lüleburgaz’da ki yollar hakkında konuşan Gerenli; “Göreve geldiğimizde uzun yıllardır ihmal edilmiş, düzenli bir yenileme çalışması yapılmamış yollarımız, en büyük sorunlarımızdan biriydi. Sizlerden de gelen talepler doğrultusunda hemen işe koyularak, 50 Kilometre uzunluğunda asfaltla birlikte sokaklarımızı birer birer yenilemeye başladık. Tabi bu çalışmaların yeterli olmadığının farkındayız. Önümüzde ki dönemde de sizlere modern ve konforlu yollar sunmak için çalışmalarımıza aralıksız şekilde devam edeceğiz. Her geçen gün büyüyen Lüleburgaz’ımızda siz sevgili komşularımıza daha konforlu ve modern yollar sunmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

1.169 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page