top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Gerenli Görünüm’deydi!

“Lüleburgaz’a değer katacağız, insana değer katacağız”

CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli eşi Aysu Gerenli ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Gazetemiz Görünüm’ü ziyaret etti.  Gerenli, göreve tekrar gelmesi halinde yapacağı çalışmaları anlattı.

CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli eşi Aysu Gerenli ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Gazetemiz Görünüm’ü ziyaret etti.

Gerenli ve adaylar Gazetemiz Kurucusu Mesut Sarıoğlu ve sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tevfik İşçi ile görüşerek, 31 Mart yerel seçimleri ve tekrar göreve gelmesi halinde yapacağı projeler hakkında sohbet etti.

Gerenli, belediye meclis adaylarının alanında tecrübeli ve genç isimlerden oluştuğunu belirterek kendisine ve partisine destek istedi.

“LÜLEBURGAZ’A DEĞER KATACAĞIZ, İNSANA DEĞER KATACAĞIZ”

Seçim çalışmalarının iyi gittiğini aktaran Gerenli; “Sosyal anlamda Lüleburgaz’da insanı merkeze alan bir belediyecilik ilk defa yaşanıyor. Hiçbir zaman geçmişi eleştirmeye ya da kavga etme yollunu seçmedim. Hep üstüne koymaya çalıştım ama doğru değilmiş, birazda anlatmak gerekiyormuş. Ben, hizmet tarafında olmak istedim, sorunlar ortaya çıktığı zaman çözelim istedim. İnşallah bundan sonra ki dönemde de üstüne koymaya devam edeceğiz. Lüleburgaz’a değer katacağız, insana değer katacağız, insanı yaşatacağız. Bizler de sahadayız yaptıklarımızı anlatıyoruz” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN PROJELERİNİ AÇIKLADI

Göreve gelmesi halinde yapacağı projelerini aktaran Gerenli; “Kent Ormanı’nı tamamlamayı istiyoruz. En büyük isteğim çevre yolundan sonra şehir içerisinde bir bulvar oluşması, o bulvarla kavşak çalışmalarını yapmak. Çevre yolunda şu an için hiçbir engel kalmadı. Yatırım bütçesi aşamasına gelindi. 1/1000’lik planlarımız onaylandı, tamamen uygun halde şu anda. Yapacakları tek şey yatırım programına almak ve ihalesini yapmak. Derenin yolları ve köprüleri yapılmaya başlandı. Şehir içinde otopark yapmak ve belediye hizmet binasını yenilemek istiyoruz. Biraz daha yeşil alan ve çevre düzenlememiz lazım. Yapacağımız belediye binasının ön tarafında belediye hizmet ofisleri olacak, arka tarafında kafeterya ve restoran olacak ve saat 00:00’a kadar hayat devam edecek. Binanın topluma örnek olmasını istiyoruz. Kendi enerjisini üreten, üzerinde terasları olan, kendi kirli suyunu kullanabilen bir bina olsun istiyoruz ve kent siluetini bozmayacak bir bina olmasını istiyoruz. Kent Ormanı’na karavan camping, yapay gölet alanı, kır lokantası, seyir terasları yapmayı planlıyoruz. Lüleburgaz’ın altyapısına devam etmemiz gerekiyor. Ve 100. Yıl Parkı’nı hayata geçireceğiz. Lüleburgaz’da Kent Ormanı’nın olduğu yerde bizim kullanabileceğimiz bir yer olmasını çok istiyordum. Yılanlı Park’ın oraya da lokanta ve altına da yazlık bir düğün salonu planlıyoruz. Durak Mahallesi’ne kadar bisiklet yolu yapacağız” dedi.

282 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

ความคิดเห็น


bottom of page