top of page

Gençlik Mahallesi’nin kadın adayı!

“Gelişim için değişim şart”


Gençlik Mahallesi muhtar adaylığına Ayşegül Kurudere talip oldu.

2024 yılı Mart ayında yapılacak seçimler öncesi muhtar adaylıkları da açıklanmaya başladı. Ayşegül Kurudere, 22 yıldır yaşadığı Gençlik Mahallesi için muhtar adayı olduğunu duyurdu.

1984 Lüleburgaz doğumlu ve 2 kız çocuk annesi olan Kurudere, İktisat Fakültesi Maliye mezunu olup, ev hanımı olduğunu aktardı.

"VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR”

Muhtar Adayı Ayşegül Kurudere; “Mustafa Kemal Atatürk’ün "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” sözü ile yola çıkıyorum. Seçildiğimiz taktirde görevimi en iyi şekilde yapacağımdan kimsenin şüpheniz olmasın. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz Cumhuriyet kadınlarına tanımış olduğu en büyük haklardan biri olan seçme ve seçilme hakkımı kullanarak, Gençlik Mahallesi Muhtar adaylığımı Mahalle sakinleri ve Lüleburgaz halkıyla paylaşmaktan gurur duyarım.” diyerek adaylığını duyurdu.

“MAHALLEMİZİN ENERJİSİNİ YÜKSELTECEĞİZ”

Kurudere sözlerinin devamında; “Mahallemizde olan eksiklikleri bende çok iyi biliyorum. Bir kadın nereye elini atarsa güzelleştirir diyerek Gençlik Mahallesi’nde hepsi birbirinden kıymetli azalarımız ile her yaşa hitap edecek projeler kurslar, etkinlikler, eğitimler, sosyal ve kültürel geziler düzenleyerek mahallemizin enerjisini yükselteceğiz.

Yardımlaşma faaliyetlerini maddi ve manevi ne gerekiyorsa ön planda tutacağız. İstekleri en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Muhtarlığımızın kapısı daima açık olacak. Gelişim için değişim şart diyerek gençlerin ve kadın girişimcilerin önünün açılması adına 31 Mart seçimlerinde değerli mahalle halkımızın oyuna talibim. Siz varsanız bende varım. Bu yolda beni yalnız bırakmayın yol arkadaşım olun, hep beraber güzel yarınlara umutla sevgiyle beraberce yol alalım” şeklinde konuştu.

480 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page