top of page

Genç girişimcilerden başkana ziyaret

TOBB Kırklareli Genç Girişimciler Kurulu, Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ı ziyaret etti.


Haber Merkezi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, TOBB Kırklareli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Recep Çotuk, Başkan Yardımcıları Emre Eren, Doğukan Yelman, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Alıpatar, Mustafa Beşer, Erim Bayraktar ile Mert Cömert’i ağırladı.

Oda olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade eden Özsan, her zaman Genç Girişimcileri desteklediklerini belirtti.

Özsan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Kırklareli’nin hem sanayisinin gelişmesine hem de istihdamının artmasına yönelik yapılan çalışmalara büyük önem veriyoruz. Değişen piyasa koşullarına hızlı uyum yetenekleri, işsizliğin azaltılması ile yeni iş alanlarının oluşmasına olanak sağlamaları ve ekonomiye dinamizm katmaları sebebiyle genç girişimcilerimiz, ilimiz ve ülkemiz ekonomisi için çok değerli buluyorum ve tüm imkânlarımızla onların yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Girişimci bir oda olarak yürüttüğümüz lobi faaliyetlerimiz kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde ve Habitat Derneği ortaklığı ile hayata geçen 17 Girişimcilik Merkezi’nden bir tanesi olarak Edirne ve Tekirdağ’ı da kapsayan “Bölgesel Topluluk Merkezi olan İstasyon Kırklareli”yi şehrimize kazandırdık. Genç girişimcilerimize toplumun her kesiminden destek olunması ile ilimizin, ülkemiz genelinde daha da tanınır hale gelmesine büyük katkısı olacağına inanıyor ve herkesin desteklerini bekliyoruz” dedi.

9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page