top of page

Genç adaydan özel çalışmalar

Atatürk Mahallesi muhtar adayı Cihan Kara, seçilmesi durumunda çocuklar, kadınlar ve yaşlılar için özel çalışmalar yapacaklarını belirtip, “Lüleburgaz'ın en güzel isimli mahallesi olan Atatürk Mahallesi sakinlerinin tüm oylarına içtenliğimle talibim. Gelin birlikte mahallemizi daha güzel yarınlara taşıyalım” diye konuştu.

Lüleburgaz’da 16 yıldır yaşadığı Atatürk Mahallesi’ne hizmet için muhtar adayı olan 34 yaşındaki genç isim Cihan Kara, seçime sayılı günler kala son vaatlerini açıkladı.

Mahalleli çocuklara, kadınlara ve yaşlılara ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda en doğru çalışmaları yapacaklarını belirten Kara, heyecan ve çalışma şevkinin gün geçtikçe arttığını kaydetti.

Seçilmesi durumunda, ihtiyaçları mahalle halkı ile birlikte belirleyip ortak bir akılla sorunları çözmeye yönelik çalışmalar yapacaklarını aktaran Kara, “Seçim sürecinde son haftaya gelmiş bulunmaktayız. Kalbimizdeki heyecan ve çalışma şevkimiz gün geçtikçe artıyor. Oylarınızla göreve geldiğimizde yapmak istediklerimizin neler olduğunu bir kere daha paylaşmak istiyorum. Çocuklarımızın güvenli bölgelerde, oyun parkında oyun alanlarını düzenlemek, parkımızı aktif hale getirmek. Kadınlarımız için, onların özel günlerinde istekleri doğrultusunda etkinlikler ve geziler düzenlemek. Kimsesiz yaşlılarımıza, muhtarlık olarak, ihtiyaçları doğrultusunda hizmet etmek. İhtiyaç sahibi olan, öğrencisinden yaşlısına, mahalle sakinlerimiz ile gönüllü hayırseverlerimizi buluşturmak. Bu doğrultuda siz Lüleburgaz'ın en güzel isimli mahallesi olan Atatürk Mahallesi sakinlerinin tüm oylarına içtenliğimle talibim. Gelin birlikte mahallemizi daha güzel yarınlara taşıyalım” diye konuştu.

Cihan Kara, seçim sürecinde tüm mahalleli ile kucaklaşmaya özen gösterdiğini de ifade ederken şöyle konuştu: “Mahallemizdeki tüm haneler ile kucaklaşmaya özen gösterdik. Fakat bu süreçte ulaşamadığımız mahallelimiz olduysa affola. Her kesime eşit mesafede olan anlayışımız ile seçime sayılı günler kala mahalle halkımızın desteğini bekliyoruz. Genç, çalışan bir yapıyla göreve talip olduk ve seçilmemiz durumunda verdiğimiz sözlerin hepsini gerçekleştireceğimizin garantisini veriyoruz.”



156 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page