top of page

Geleneksel resim yarışması sonuçlandı

Lüleburgaz Belediyesi ve Özel Medikent Hastanesi iş birliği ile yapılan 3. Geleneksel Medikent Resim Yarışması sonuçları belli oldu.

Lüleburgaz Belediyesi ve Özel Medikent Hastanesi iş birliği ile yapılan 3. Geleneksel Medikent Resim Yarışması sonuçları belli oldu.

Bu sene ‘Deprem’ konusu ile yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


Anasınıfı kategorisinde; 1’inci 8 Kasım Anaokulu öğrencisi Beliz Altan, 2’nci Yıldızlar Çocuk Akademisi Anaokulu öğrencisi Asya Çınar ve 3’üncü 8 Kasım Anaokulu öğrencisi Ayaz Torpil.

1’nci ve 2’nci sınıflar kategorisinde; 1’inci Doğa Koleji öğrencisi Zeynep Kaykı, 2’nci Ticarete ve Sanayi Odası İlkokulu  öğrencisi Eslim Nesil Eren ve 3’ncü Şehit Mednan Tuna İlkokulu öğrencisi Yankı Beyaz.

3’ncü ve 4’üncü sınıflar kategorisinde; 1’nci Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencisi Defne Bıyıktaş, 2’nci Kocasinan ilkokulu öğrencisi Ilgaz Arpak, 3’ncü Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencisi Çınar Önder olduğu belirtildi.

Yarışmaya toplam 218 öğrenci katılırken, dereceye giren öğrencilere ödülleri 12 Ocak günü Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Cahit Irgat Salonu’nda düzenlenen tören ile verildi.

Öte yandan dereceye giren resimler açılan sergide beğeniye sunuldu.

392 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page