top of page

Gazze için dayanışma günleri



“Lüleburgaz Filistin’in yanında” sloganı ile Lüleburgaz Sivil Toplum Kuruluşları Platformunun Organizasyonuyla Gazze için kermes ve yardım kampanyası ile dayanışma günleri düzenlenecek.

Organizasyon 2-5 Kasım tarihleri arasında Kongre Meydanı’nda gerçekleşecek.

“GAZZE HALKININ YANINDA OLMAK ADINA BU ORGANİZASYONU YAPIYORUZ”

Konu hakkında açıklama yapan Ensar Vakfı Lüleburgaz Şube Başkanı Eyyup Sabri Erdem, Gazze’deki insanlara yardım ve destek amacıyla etkinliğin düzenlendiğini dile getirerek; “Lüleburgaz Sivil Toplum Kuruluşları Platformunun Organizasyonu ile Gazze’deki kardeşlerimize destek amaçlı yardım kampanyası, kermes ve resim sergisi düzenliyoruz. Lüleburgaz’da bulunan sivil toplum kuruluşları olarak Gazze’de yaşananlara kayıtsız kalmamak, tepki göstermek ve en önemlisi siyonist İsrail’in zulmüne maruz kalan Gazze halkının yanında olmak adına bu organizasyonu yapıyoruz ve kıymetli Lüleburgazlı hemşerilerimizi maddi ve manevi destek vermeye davet ediyoruz.

İsrail saldırılarında 7 Ekim'den bu yana Gazze'de öldürülenlerin sayısı 3 bin 342'si çocuk, 2 bin 62'si kadın olmak üzere 8 bin 5'e, yaralı sayısının 20 bin 242'ye yükseldi ve hala ölü ve yaralı sayısı her geçen gün artmaktadır.

Yapılan bu soykırıma ve cinayetlere karşı olmak ve tavır almak adına gün birlik olma günü, gün mazlumun yanında olma günüdür. Haydi Lüleburgaz, mazluma sahip çık, zulme engel ol.” dedi

11 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page