top of page

Gazeteci Goncagül uğurlandı!


Kırklareli bölgesi ile ulusal basında yaklaşık 38 yıldır gazetecilik yapan Şenol Goncagül, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir tedavi gören Goncagül, 19 Aralık günü beyin kanaması teşhisiyle hayata gözlerini yummuştu.

57 yaşında vefat eden Goncagül için 20 Aralık Çarşamba günü Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Beldesi’nde bulunan Karşıyaka Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törende baba Recep Goncagül ayakta durmakta zorluk çekerken, kendisi için getirilen sandalyeye oturarak taziyeleri kabul etti.

Goncagül’ün kızları Yasemin Ergene ve Gül Hilal Goncagül ve yakınları da cenazeye katılanların başsağlığı dileklerini cami avlusunda kabul etti.

Gözyaşları içinde Ahmetbey belde mezarlığında defnedilen Goncagül’ün cenazesine Kırklareli Valisi Birol Ekici, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce,

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Zortul Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Zortul, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, ailesi, sevenleri, yakınları, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mesleğine aşık biri olarak bilenen Goncagül, 2022 yılında sürekli basın kartı sahibi olurken, son olarak Zortul Medya Grubu’nda Genel Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktaydı.



749 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page