top of page

Gazeteci Alper Ceylan Aday Adaylığını açıkladı


Cüneyt KIRIM

Gazeteci Alper Ceylan, CHP’den Kırklareli Belediye Meclisine aday adayı olduğunu açıkladı.

Alper Ceylan yaptığı açıklama; "Uzun yıllardır yaptığım gazetecilik mesleğinin bir sonucu olarak siyaseti ve toplumu eleştiren onlarca yazı kaleme aldım. Ancak ülkemizin geldiği bu noktada eleştirmenin ötesinde, değiştirmenin hepimiz için zamanının geldiğine inanıyorum.

Okuyucularım yazdığı mesaj ve yorumlarda beni siyaset sahnesinde görmek istediklerini sık sık dile getirdiler. Bende bir süredir yapılan siyasi hataları dışardan eleştirmenin ülkemize bir katkı sağlamadığını gördüm. Bu yüzden siyasete girme kararı verdim. Ülkemizin hayalini kurduğumuz muasır medeniyetler seviyesine çıkabilmesi için en doğru parti olduğuna inandığım Cumhuriyet Halk Partisine üye olmaya ve Kırklareli Belediye Meclisine aday adayı olmaya karar verdim.” diye konuştu.

ALPER CEYLAN KİMDİR?

Alper Ceylan 1986 yılında Kırklareli’de doğmuştur. İlkokul çağlarında babasının görevi nedeni ile kısa bir süre Ankara’da yaşamıştır.

Bir doğa aktivisti ve hayvan hakları savunucusu olan Alper Ceylan "Kırklareli Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği" kurucu başkanıdır. Kırklareli Valiliği İl Hayvan Koruma Kurulunda görev yapmıştır. Istrancaların korunması ve şehrimizde yaşayan sokak hayvanları için mücadele vermektedir.

Alper Ceylan’ın mesleği gazeteciliktir. Gazetecilik mesleğine on beş yaşında Önadım gazetesinde yazar olarak başlamış yirmili yaşlarında Fotomaç, Sabah ve Star gazetelerinin Kırklareli muhabirliğini yapmıştır.

Alper Ceylan kurucusu olduğu Trakya Haberci Gazetesi ile adını bölgeye duyurmuş ve daha sonra Kırklar Haber Gazetesini bünyesine katmıştır.

Alper Ceylan 2022 yılında siyasete girme kararı aldıktan sonra giriş yaptığı Kırklareli Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde eğitimine devam etmektedir.

154 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page