top of page

Güne egzersizle başladılar

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı çerçevesinde “Sağlık Çalışanları Güne Egzersizle Başlıyor” etkinliği gerçekleştirildi.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nce Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı çerçevesinde "Sağlık Çalışanları Güne Egzersizle Başlıyor” etkinliği düzenlendi.

Obezite ve obeziteye bağlı hastalıkların önlenmesine yönelik yeterli ve dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivitenin kazandırılmasına dikkati çekmek için gerçekleştirilen etkinlikte, kadınlar Babaeski İlçe Stadı’nda etkinlik yaptı.

Babaeski İlçe Spor Müdürlüğü antrenörü Ahmet Can Yamak nezaretinde gerçekleştirilen etkinlik ile alakalı Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında obezite ve obeziteye bağlı hastalıkların önlenmesine yönelik yeterli ve dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivitenin kazandırılması önem arz etmektedir. Bu kapsamda 2024 yılı Kırklareli ili fiziksel aktivite planı kapsamında Nisan ayı “Sağlık Çalışanları Güne Egzersizle Başlıyor” etkinliği Babaeski İlçe Spor Müdürlüğü antrenörü Ahmet Can Yamak eşliğinde Babaeski İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarımıza egzersiz yaptırılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

27 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page