top of page

Güneş’e genç muhtar adayı

Lüleburgaz’da yaşayan 29 yaşındaki Burçin Gültekin, Güneş Mahallesi Muhtar Adaylığı’nı açıkladı. Gültekin, seçilmesi durumunda mahalle halkının sorunlarına proje yönetimi yaklaşımını kullanacağını belirtti.

Lüleburgaz’da yaşayan Burçin Gültekin, Güneş Mahallesi Muhtar Adaylığı’nı açıkladı.

29 yaşındaki Gültekin, Güneş Mahallesi’nin sorunlarını bildiğini ve daha yaşanabilir bir yer olması adına elinden geleni yapacağını söyledi.

Muhtarlık adaylığını ilan etmek ve mahalle halkından destek istediğini belirten Gültekin; “Mahallemizde yaşayan bir vatandaş olarak, mahallemizin sorunlarını yakından takip ediyorum. Mahallemizde ki eğitim, sağlık, ulaşım, çevre gibi konularda ki eksikleri gidermek için çalışacağım. Mahallemizin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, sorunlarını birlikte çözmek için çaba göstereceğim. Mahallemizin sosyal ve kültürel etkinliklerine destek vereceğim. Güneş Mahallesi’ni daha yaşanabilir bir yer olması için elimden geleni yapacağım” dedi.

PROJE YÖNETİM YAKLAŞIMI KULLANACAK

Mahalle halkının sorunlarını çözmek için proje yönetimi yaklaşımını benimsediğini belirten Gültekin; “Proje yönetimi, bir hedefe ulaşmak için gerekli olan planlama, uygulama ve izleme sürecini kapsayan bir disiplindir. Bu disiplin, hem büyük hem de küçük ölçekli projelerde uygulanabilir. Hedeflerin daha bir şekilde belirlenmesini sağlar. Kaynakların daha verimli kullanılmasını sağlar. Projelerin zamanında ve bütçe dahilinde tamamlanmasını sağlar. Ben, mahalle muhtarı seçilmem halinde, mahallemizin ihtiyaçlarını ve önceliklerini belirlemek için kapsamlı bir çalışma yapacağım. Bu çalışma sonucunda, mahallemizin gelişimi için gerekli olan projeleri belirleyeceğim. Bu projelerin hayata geçirilmesi için proje yönetimi yaklaşımını kullanacağım. Proje yönetimi yaklaşımını kullanarak, mahallemizin daha yaşanabilir bir yer olması için elimden geleni yapacağım” ifadelerine yer verdi.

BURÇİN GÜLTEKİN KİMDİR?

1995 Lüleburgaz doğumlu olan Burçin Gültekin, E-ticaret ve topraksız tarım ile uğraşmakta.

Edirne’de yüksek öğretim gören Gültekin, evli ve 2 çocuk annesi.

454 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page