top of page

Gündüz yeniden aday

Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Başkanı ve Zafer Mahallesi Muhtarı Sabri Gündüz, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Başkanı ve Zafer Mahallesi Muhtarı Sabri Gündüz, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Gündüz, yeniden seçilmesi durumunda mahalle halkının yanında olacağını ve hizmet edeceğini belirtti.

“MAHALLE DE KUŞ UÇSA KULAĞIMA GELİR”

1993 yılından beri Zafer Mahallesi’nde oturduğunu belirten Gündüz; “bu mahalle de elektrik nereden geçmiş, yer altı suyu nereden geçmiş belediye dahil bana sorar. Mahallemi çok iyi tanıyan birisiyim. 30 yıldır bu mahalle de oturmaktayım. Mahalleye geldiğimiz zaman hiç kimseler yoktu, elektrik bulunmuyordu. Boş alandı buraları. 2 dönemdir Zafer Mahallesi Muhtarı’yım, 3’üncü dönemimiz içinde aday oldum. Okullara ve öğrencilere bol bol bağışlar yapmaktayız, yeni dönemde yine yapacağız. Mahalle de kuş uçsa kulağıma gelir. Belediye ve devlet kurumları ile beraber çalışıp mahallemizi daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Herkes ile iyi geçinmeye çalışırım ve kimse ile kötü olmak istemem bir şekilde mahalle halkımızın isteklerini çözmek için yardımcı oluyoruz. Yeter ki vatandaşlarımızın gelsin ve sonuna kadar da takipçisi olurum. Mahallemiz Lüleburgaz’ın en hızlı gelişen ve göç alan mahallesidir. Kapımız ve telefonumuz mahalle halkımıza her zaman açıktır. Bütün muhtar adaylarımıza başarılar diliyorum. Bu güne kadar kimseyi ayırmadım ve eşit mesafede davranıyorum. Çünkü biz hep beraber çalışıyoruz. Mahallelerimizi daha güzel yerlere getirmek için çalışsınlar” dedi.

SABRİ GÜNDÜZ KİMDİR?

Muhtar Sabri Gündüz, 1962 yılında Beğendik’te doğdu.

İlk öğrenimini Beğendik’te tamamladı ardından eğitimine Demirköy’de devam etti.

Düz Cam’da başladığı işinden emekli oldu.

2014 yılından beri Zafer Mahallesi Muhtarı olan Gündüz, evli ve  2 çocuk babası

 

 

397 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page