top of page

Gültekin Uysal geliyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Vize’de gerçekleşecek seçim bürosu açılışına katılacak.



Tevfik İŞÇİ

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Demokrat Parti’den yeniden Vize Belediye Başkan Adayı olan İnşaat Mühendisi Selçuk Yılmaz, seçim bürosu açacak.

Bu kapsamda 4 Şubat Pazar günü saat 14.30’da seçim bürosu açılışı yapılacakken, açılışa DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da katılım sağlayacak.

Ayrıca DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt’un da katılacağı açıklanan seçim bürosu açılışının ardından ise ilçe esnafı ve vatandaşlarla da bir araya gelinecek.

Daha önce iki dönem Demokrat Parti’den Vize Belediye Başkanlığı yapan Selçuk Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Gültekin Uysal ve Genel Başkan Yardımcımız Cemal Enginyurt’un katılımı ile gerçekleşecek seçim büromuzun açılışına tüm halkımızı bekliyoruz. Geçmiş dönemde olduğu gibi Vize’de ikamet eden vatandaşlarımızın bana ve ekibime güvenerek destek vereceğine olan inancımız tamdır. Sizlerin desteği ile bu kutsal göreve tekrar seçilmemiz durumunda, siyasi çekişmelere girmeden parti rozetimizi çıkartarak tüm Vize’nin Belediye Başkanı olarak görev yapacağım. Vize’mizin gerçekten yaşanabilir ayrıcalıklı bir ilçe olabilmesi için gayret göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.

72 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page