top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Gönüllerin muhtarı

3 ayda 15 tane tekerlekli sandalye bağışladı

Yaptığı iş ve bağışlarla adından söz ettiren Barış Mahallesi Muhtarı Hüsamettin Yetkin, bir vatandaşın ihtiyacı olması üzerine harekete geçerek tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Yetkin, bağışladığı sandalyenin toplam 15’inci tekerlekli sandalye olduğunu belirterek; “Ben bu yaptığım işleri reklam olması için değil, herkese örnek olması ve daha iyilerinin yapılması için yapıyorum” dedi.

Barış Mahallesi Muhtarı Hüsamettin Yetkin, vatandaşların refahı için durmadan çalışmaya devam ediyor.

Muhtar Yetkin, mahalle sakinlerinden birinin ihtiyacı olması üzerine tekerlekli sandalye bağışladı.

15’İNCİ TEKERLEKLİ SANDALYEYİ BAĞIŞLADI

Daha önce de bağışladıkları ile birlikte 15’inci tekerlekli sandalye bağışı yaptığını belirten Yetkin; “En büyük hedefimiz, her kesimden ihtiyacı olan mahalle halkımızın yanında olmaktır. 31 Mart yerel seçimleri sürecinde söz verdiğimiz gibi verdiğimiz her sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimizden beri 3 ay dolmadan, verdiğimiz sözleri tek tek gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da her zaman mahalle halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Yeter ki, halkımız bizlere ulaşsın ve destek olsun. Her şey Barış Mahallesi için, her şey Lüleburgaz için. Ben bu yaptığım işleri reklam olması için değil, herkese örnek olması ve daha iyilerinin yapılması için yapıyorum. Barış Mahalle’mizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yetkin, ihtiyaç olunması halinde kendisine muhtarlıktan ve 0552 823 34 35 numaralı telefondan ulaşılabileceğini kaydetti.

260 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

1件のコメント


Aytac Usul
Aytac Usul
6月24日

Barış Mahallesi muhtarı Husamettin Yetkin'e tekerlekli sandalyeye olan ihtiyacımıza gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Engelleri ortadan kaldırip mahallesi için cânı gönülden calisan güzel kaplı insan. Çalışmalarının tüm yetkililere örnek olmasını temenni ediyor, başarılarının devamını diliyorum.


いいね!
bottom of page