top of page

Fizyo Home açıldı

Lüleburgaz’da Fizyo Home Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi açıldı. İşyeri sahibi Berktuğ Birgün, çeşitli terapi ve rehabilitasyon hizmetleri sunan merkezin Lüleburgaz’a hayırlı olmasını diledi.

Lüleburgaz’da Fizyo Home Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi açıldı.

İstiklal Mahallesi Mehmetçik Caddesi No:12 adresinde, işletmeciliğini Berktuğ Birgün’ün yaptığı Fizyo Home Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi 6 Ocak günü hizmete girdi.

Gerçekleşen açılış törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP İlçe Başkanı Ali Can, İYİ Parti İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş, Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Yüksel Akın ve çok sayıda davetli katıldı.

İşyerinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP İlçe Başkanı Ali Can, Belediye Başkanı Aday Adayı Türabi Kayan ve işyeri sahibi Berktuğ Birgün birlikte kesti.

Haliç Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunu olan Birgün’ün ofisinde çeşitli terapi ve rehabilitasyon işlemlerinin yanısıra backup akıllı omurga terapi sistemi, baby spa, manuel terapi, kayropraktik, recovery, sporcu rehabilitasyon, ortopedik rehabilitasyon, bel-boyun fıtığı, skolyoz kifoz lordoz ve egzersizler yapılırken Lüleburgaz’da olmayan aletlerin özel getirildiği belirtildi.

Fizyoterapist Berktuğ Birgün, bel, boyun, diz ve kalça ağrılarında, omuz, dirsek ve el bileği ağrılarında, spor sakatlıklarında, menisküs ve ön çapraz bağ yaralanmalarında, tendon ve sinir yaralanmalarında, kırık sonrası rehabilitasyon, omurga eğriliği ve vücut yorgunluğu gibi şikayetlerde kendisine başvuru yapabileceğini kaydetti.

Birgün, tedaviler hakkında bilgi ve randevu almak isteyenlerin 0545 671 84 64 numaraları telefondan ayrıca Facebook ve İnstagram üzerinden ‘fizyohomeluleburgaz’ adresinden ulaşılabileceğini kaydetti.

439 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page