top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Fikir maratonu başvuruları başladı

Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz İnovasyon Merkezi tarafından düzenlenecek “Gençler Geleceği Planlıyor” Lüleburgaz Fikir Maratonu başvuruları başladı. 29 saat kesintisiz sürecek fikir maratonuna son başvuru tarihi 24 Haziran.

Haber Merkezi

Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz İnovasyon Merkezi (LİMER), iki gün sürecek, ödüllü “Gençler Geleceği Planlıyor” temalı Fikir Maratonu düzenleyecek. Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde 29-30 Haziran’da düzenlenecek “Gençler Geleceği Planlıyor” Fikir Maratonu, 15-19 yaş arası gençlerin katılımına açık olacak.

Gençler, Lüleburgaz Belediyesi’nin hazırlayacağı 2024 – 2029 Stratejik Planında genç bakış açısının yer alması için eğitim, girişimcilik,  temalı yıllar, birlikte yaşam, ortak kent değerleri üretimi, engelsiz yaşam, sürdürülebilirlik ve iklim, dijitalleşme ve inovasyon konularında sosyal etki odaklı çözüm önerileri geliştirilmesi için fikirler üretecek.

BAŞVURULAR BAŞLADI

29-30 Haziran 2024 tarihlerinde ücretsiz gerçekleştirilecek maratona başvurular 13 Haziran 2024 tarihi itibariyle başladı.

Lüleburgaz’da yaşayan 15-19 yaş arası gençlerin başvurusuna açık olan maratona başvurular en az 2 en fazla 4 kişilik takım halinde yapılabilecek.

Eğitim, girişimcilik,  temalı yıllar, birlikte yaşam, ortak kent değerleri üretimi, engelsiz yaşam, sürdürülebilirlik ve iklim, dijitalleşme ve inovasyon konularında yeni bir fikir veya proje üzerinde çalışmaya başlayan ya da başlamak isteyen takımların başvuruları kabul edilecek.

Cinsiyet, etnik köken, engellilik, çalışma ve eğitim durumu gözetilmeden 15-19 yaş grubu arası her gencin başvurusuna açık olacak.

Başvurular, Lüleburgaz Belediyesi’nin www.luleburgaz.bel.tr internet adresinden 24 Haziran saat 17.00’a kadar yapılabilecek.  

FİKİR MARATONU DETAYLARI

-Lüleburgaz Fikir Maratonu, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) fiziksel olarak gerçekleştirilecek.

-Maraton 29 Haziran 2024 günü saat 12.00’da başlayacak, 30 Haziran 2024 tarihinde saat 17.00’da jüri değerlendirmesi sonrasında tamamlanacak.

-Maraton belirtilen tarih arasında kesintisiz gerçekleşecek.

-Toplam 20 takım kabul edilecek.

-Katılımcıların program sürecinde tüm iaşeleri karşılanacak.

-Programa tam zamanlı katılım zorunlu olup, program sonunda katılım belgesi verilecek.

-Maraton sonunda belirlenen ilk 3 takıma ödül verilecek.

-Program akışı başvurusu onaylanan takımlara elektronik posta yolu ile ulaştırılacak.

27 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Комментарии


bottom of page