top of page

Eğitim süreçleri masaya yatırıldı

Lüleburgaz’da ortaokul ve lise kademesinde görev yapan okul müdürleri, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cihan Erdem başkanlığında ayrı toplantılarda bir araya geldi. Toplantılarda eğitim-öğretim süreçleri ile okullarda alınan ve alınması planlanan önleyici ve düzenleyici tedbirler kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Lüleburgaz İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, ilçedeki ortaokul ve lise kademelerinde görev yapan okul müdürleriyle iki ayrı toplantı gerçekleştirildi. Toplantılar, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cihan Erdem başkanlığında yapıldı.

Ortaokul müdürlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, eğitim-öğretim süreçlerine ilişkin yürütülen iş ve işlemler ayrıntılı şekilde ele alındı.

Okullarda mevcut uygulamalar değerlendirilirken, alınan ve alınması planlanan önleyici ve düzenleyici tedbirler de gündeme taşındı. Bu tedbirlerin ilçedeki tüm okullarda ortak bir anlayışla uygulanabilmesi amacıyla görüş alışverişinde bulunuldu.

Lise kademesinde görev yapan okul müdürlerinin katıldığı toplantıda da benzer şekilde eğitim-öğretim süreçleri masaya yatırıldı.

Eğitim faaliyetlerinin daha sağlıklı yürütülmesi adına yapılan çalışmalar değerlendirilirken, okul ortamlarında düzenin sağlanmasına yönelik önleyici ve düzenleyici uygulamalar ele alındı. Toplantıda, uygulamada birlik sağlanması hedefiyle karşılıklı fikir ve öneriler paylaşıldı.

Toplantılar, okul müdürlerinin dilek ve temennilerini iletmelerinin ardından sona erdi. İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, yapılan değerlendirmelerin eğitim-öğretim kalitesinin artırılmasına katkı sunacağını ifade etti.

bottom of page