top of page

Eypio Kırklareli’ni coşturdu

Kırklareli’nde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında sahne alan rap sanatçısı Eypio, Millet Bahçesi’ni dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Kırklareli’nde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde rap sanatçısı Eypio sahne aldı. Kırklareli Belediyesi tarafından Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlar müzik dolu bir akşam yaşadı.

Saat 22.00’de sahneye çıkan Eypio, sevilen şarkılarını seslendirirken, alanı dolduran vatandaşlar da zaman zaman şarkılara eşlik edip dans etti. Yaklaşık bir saat sahnede kalan sanatçı, sahne performansı ve enerjisiyle izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Konserin ardından Belediye Başkan Vekili Burak Süzülmüş tarafından sanatçıya plaket takdim edildi.

Süzülmüş yaptığı açıklamada, Kırklareli’nin bir kez daha müziğin, coşkunun ve birlik ruhunun en güzel örneklerinden birine ev sahipliği yaptığını belirterek, gençlerin heyecanı ve vatandaşların yoğun ilgisinin kentin güçlü şehir ruhunu ortaya koyduğunu ifade etti.

Ayrıca, Belediye Başkanı Derya Bulut’un selamlarını ilettiklerini belirten Süzülmüş, Eypio’ya konser dolayısıyla teşekkür ederek etkinliğe katılan vatandaşlara da şükranlarını sundu.

bottom of page