Esnafa Şekerbank’tan kredi desteği!
Lüleburgaz Gıda Maddeleri Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı İlhan Karaca, esnafa yönelik Şekerbank kredi kampanyası hakkında açıklamada bulundu.

Lüleburgaz Gıda Maddeleri Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı İlhan Karaca, esnafın finansman ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla Şekerbank tarafından sunulan özel kredi kampanyasını duyurdu.
Karaca, kampanya kapsamında esnafa 3 ay ödemesiz dönem, yüzde 3,50’den başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri sunulduğunu belirtti. Ayrıca kampanyada POS işlemlerine yönelik sıfır komisyon avantajının da bulunduğunu ifade etti.
Esnafın işlerini geliştirmesi, nakit akışını rahatlatması ve finansman ihtiyaçlarını karşılaması açısından kampanyanın önemli bir fırsat sunduğunu belirten Karaca, esnafın sunulan imkânlar hakkında bilgi alabileceğini kaydetti.
Karaca, kampanyadan yararlanmak isteyen esnafın kendilerine en yakın Şekerbank şubesine başvurabileceğini, ayrıntılı bilgi için 0288 417 11 12 numaralı telefondan iletişime geçilebileceğini bildirdi.



