top of page

En ‘İstek’li öğrenciler

Özel İstek Lüleburgaz Okulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemiz Görünüm’ü ziyaret etti.


Özel İstek Lüleburgaz Okulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemiz Görünüm’ü ziyaret etti.

İstek Okulları 3-A Sınıf Öğretmeni Yıldız Özkan ve Okul Psikolojik Danışmanı Elif Bahar beraberindeki 19 öğrenci ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

9 Ocak günü gerçekleşen ziyarette öğrenciler Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tevfik İşçi’ye, Sayfa Sekreteri Banu Tufandağ’a ve Matbaa Ustası Kubilay Kenar’a merak ettikleri soruları sordu.

Tek tek her bölümü inceleyen öğrenciler, gazete basımı ve matbaa konuları hakkında yetkililer tarafından bilgilendirildi.

Sınıf Öğretmeni Yıldız Özkan, gerçekleşen ziyaret dolayısıyla teşekkür edip basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

“ÖĞRENCİLER İÇİN ÇOK BİLGİLENDİRİCİ BİR ÇALIŞMA OLDU”

Özkan; “10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bulunduğumuz ziyaret çok verimli geçti. Bu gezide gazetenin çalışma alanını, kapsamını, işlediği konuları ve basım aşamalarını yerinde görme fırsatımız oldu. Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları soruları da bu işi yapan gazetecilere sordular ve cevaplarını aldılar. Gazetenin önemini kavramını kapsamak amacıyla yararlı olduğunu düşünüyorum. Gezi dolayısıyla çok memnun kaldık. Öğrenciler için çok bilgilendirici bir çalışma oldu. Çocuklarda gazetenin çalışma alanlarını görünce çok ilgilendi. Görünüm Gazetesi’ne teşekkür ediyoruz. 10 Ocak Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

Öğrencilerin en çok gazete basım aşamasına ilgi gösterdiği görüldü.

115 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page